Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566

Ghicitul în cărțile de Tarot

Cărţile de Tarot cunosc destinul tău.

Misticii au practicat etalarea Tarotului timp de secole pentru a comunica cu lumea spirituală, pentru a găsi o  bună înțelegere a trecutului dar și a prezentului, pentru a prezice viitorul sau, mai precis, pentru a putea citi îndrumarea divină.

La ce să te aștepți dacă apelezi la ghicitul în Tarot?

Cititul în cărți depinde de modul în care sunt etalate cărțile, de poziția și relația fiecărei cărți în raport cu celelalte, de simbolistica imaginii generale ce se conturează în fața expertului. Cei mai experimentați clarvăzători vor fi adesea capabili să ofere chiar și un spectru temporal al evenimentelor viitoare, bazându-se pe pozițiile cărților trase.

Fiecare clarvăzător specializat în ghicitul din cărți are propria sa abordare a lecturii cărților, dar de cele mai ori acesta va începe prin amestecarea cărților de câteva ori pentru a 'șterge' pachetul, ca apoi să folosească o etalare în forma crucii celtice - o etalare tradițională -, care oferă o vedere completă a situației tale actuale.

Uneori va fi greu să-i observi pe clarvăzători etalând cărțile de Tarot în timpul convorbirii, deoarece experții noștri se află la un nivel înalt de fluență în interpretarea mesajelor divine prin intermediul Tarotului.

Ce fel de întrebări poți formula?

În cadrul unei citiri în cărțile de Tarot, poți formula întrebări care au ca răspuns posibil Da sau Nu, însă trebuie să știi că puterea adevărată a Tarotului este aceea de oferi o radiografie cât mai cuprinzătoare a situației prezente, în loc de răspunsuri scurte și inflexibile. Vei rata o serie de nuanțe importante pe care Tarotul ți le poate oferi, dacă te vei concentra doar pe răspunsurile care sunt ori albe, ori negre. 

În schimb, dacă alegi să aprofundezi toate elementele și influențele, de a căror existență nici nu știi, dar care îți modelează, de fapt, situația ta actuală, atunci, în urma ghicitului cu cărțile de Tarot, vei dobândi o înțelegere aprofundată a măsurilor pe care trebuie să le iei, cât și a posibilelor efecte ce rezultă din ele.

Când este indicat să apelezi la Tarot? 

Există momente când ghicitul în Tarot poate însemna mai mult decât un simplu beneficiu pentru tine. Un astfel de moment ar putea fi atunci când viața ta ajunge la o răscruce de drumuri și trebuie să prevezi posibilele rezultate și consecințe ale decizilor pe care urmează să le iei.  

Poate că ai întâlnit pe cineva cu care vrei să începi o relație, dar el sau ea nu se mișcă înainte. Ei bine, în acest caz este bine să ceri un ghicit în Tarot pe probleme de dragoste, căci Tarotul poate dezvălui modul în care acea persoană simte și ce anume o împiedică să progreseze în relație.

Sau poate dorești să vezi imaginea mai amplă a unei situații îngrijorătoare ce privește un membru al familiei. Tarotul poate revela ce forțe se află în acțiune și poate oferi îndrumări clare cu privire la modul de abordare cel mai bun a situației.

Așadar, când te confrunți cu întrebări majore ca cele de mai sus, este timpul să cauți un clarvăzător înzestrat cu talentul cititului în Tarot.

Acești clarvăzători cu har ceresc te pot ajuta!

Clarvăzători prin telefon. La dispoziția ta 24 din 24!

Sună o clarvăzătoare acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 

Clarvăzătorii noștri specializați pe: Ghicit în cărțile de Tarot

Am 40 de ani de experienţă în tarot şi numerologie. Va pot ajuta in orice pro... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
În călătoria noastră interioară, ghidată de intuiție, astrologie și tarot, de... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt astrolog cu vastă experienţă şi în domeniul tarotului. Trebuie sa va afl... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
V-ati saturat de singuratate, lipsa banilor, sunteti neintelesi? Nu stiti cum... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 

Părerea oamenilor despre noi

"Vă sunt recunoscătoare!"

La început nu mi-am dat seama ce fel de probleme și energii negative mă trăgeau în jos. Am început să am probleme la locul de muncă, apoi au urmat dificultățile cu ratele la bancă... Însă clarvăzătoarea Annelise s-a uitat în cărțile de tarot și a văzut că problemele sunt cauzate de o persoană 'foarte apropiată mie'. Atunci am realizat că totul era din cauza fostului meu iubit. Îl iubeam nebunește deși el îmi făcea mult rău. Toate astea au avut un efect negativ asupra vieții mele profesionale. După ce dna Annelise mi-a deschis ochii, m-am despărțit de prietenul meu, iar lucrurile au început să intre pe un făgaș normal. Am reușit să trec peste această relație și să scap de depresie. Vă mulțumesc din suflet!

Mihaela din București

"Mulțumesc din suflet dnei Theresa"

Multumesc doamnei clarvăzătoare Theresa, este o adevarată făcătoare de minuni... Poate exagerez dar prin harul ei de a folosi cărțile de Tarot a reușit să mă țină departe de patima urâtă a alcoolului. Aveam probleme la servici, mă certam cu nevasta din cauza asta. A fost un drum greu până să mă las. Vă salut și vă stimez mult pentru răbdarea pe care ați avut-o cu mine. Vreau să vă urez succes în a-i ajuta și pe alți semeni cu probleme asemănătoare.

Marius C. din Ploiești

Aici vei găsi dezlegarea!

Cu ajutor divin, clarvăzătorii noștri te vor ajuta în orice problemă!

Sună o clarvăzătoare acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 

Articole pe tema: Ghicit în cărțile de Tarot

Împăratul este cartea de tarot cu numărul patru din Arcana Majoră şi simbolizează autoritatea, influenţa paternă, spiritul de conducător, aptitudinile organizatorice, cu alte cuvinte, stabilitatea şi ordinea.
Împărăteasa este simbolul fertilităţii, al creatorului, al pântecului sau incubatorului în care viaţa, iubirea, arta şi afacerile se nasc, cresc şi evoluează până la maturitate. Pe rochia acestei Mame a Universului se vede litera grecească Delta care este dovada supremă a fertilităţii.
 
În cele ce urmează dar şi în viitoarele articole, ne propunem să facem o introducere în lumea cărţilor de tarot şi vom explora secretele acestor cărţi. Foarte mulţi oameni folosesc frecvent cărţile de tarot, unii chiar în fiecare zi. Cert este că există foarte multă lume dornică să cunoască viitorul.
Marea Preoteasă, cartea de tarot cu numărul 2 din Arcana Majoră, reprezintă polul feminin care asigură echilibrul în raport cu Magicianul. Aceasta stă aşezată pe un tron la intrarea în vechiul templu al lui Solomon, cunoscut şi ca biblioteca cunoaşterii absolute şi a înţelepciunii.
 

Ghicit în cărțile de Tarot - Pentru cine e recomandat?

Cere ajutorul clarvăzătorilor!

Sună acum! 0903 760 883
1,99 EUR/min (cu TVA inclus)