Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Şcoala de Tarot

Şcoala de tarot - Marea Preoteasă – 2.

Marea Preoteasă, cartea de tarot cu numărul 2 din Arcana Majoră, reprezintă polul feminin care asigură echilibrul în raport cu Magicianul. Aceasta stă aşezată pe un tron la intrarea în vechiul templu al lui Solomon, cunoscut şi ca biblioteca cunoaşterii absolute şi a înţelepciunii.

Marea Preoteasă stă aşezată pe un tron de piatră ce simbolizează faptul că s-a contopit cu lumina exterioară datorită cunoaşterii şi înţelepciunii dobândite. Situată între cei doi piloni, unul negru, celălalt alb, Marea Preoteasă simbolizează nu atât luarea de dicizii în sine, cât răgazul necesar pentru a da ascultare vocii interioare. Aceasta ne îndeamnă să nu ne pripim, să ne acordăm timp suficient pentru a obţine cunoaşterea necesară înainte de a trece la acţiune. Aceşti doi piloni, care fac trimitere la numărul doi scris cu cifre romane, evidenţiează neutralitatea acesteia, echilibrul dintre logică şi emoţie.

Marea Preoteasă ţine în braţe un pergament, păstrând astfel ascuns adevărul care va trebui descoperit. Pergamentul este inscripţionat cu cuvântul TORA, care simbolizează Legea Supremă sau Legea Secretă. Coroana pe care o poartă în cap şi care ţine Luna reprezintă instinctele, intuiţia, amintirile şi atenţia. Semiluna de la picioarele ei indică faptul că este capabilă să domine trăsăturile mai sus amintite. Este cunoscut faptul că mintea umană reflectă imaginile întocmai unei oglinzi. Apa care curge în spatele pilonilor scoate în evidenţă tocmai această reflexie.

Cortina din spatele ei este decorată cu palmieri (simbolizând voinţă) şi rodii (simbolizând dorinţă), sensul acesteia fiind în legătură directă cu cele mai adânci cunoştinţe ezoterice, cu misterele vieţii şi ale morţii, mistere care continuă să ne scape. Este de remarcat faptul că rodiile sunt dispuse în forma coroanei Pomului Vieţii.

Această carte de tarot indică provocarea de a vedea dincolo de ceea ce este evident, de a pătrunde mai adânc, de a lăsa subconştientul să iasă la suprafaţă, de a ne asculta vocea interioară şi a recunoaşte puterea spirituală din noi.

Şcoala de tarot – Introducere în Tarot

Şcoala de tarot – Nebunul

Şcoala de tarot – Magicianul

Şcoala de tarot – Împărăteasa

Şcoala de tarot – Împăratul


Misticii practică de secole învățăturile școlii de Tarot, pentru a comunica cu lumea spiritului, pentru a obține o mai profundă înțelegere a trecutului și prezentului cu scopul vădit de a vedea viitorul. Ghicitul în cărțile de Tarot urmărește să creeze o legătură cu energiile universului și să ofere, astfel, răspunsuri utile înaintea luării unor decizii, sau în probleme de dragoste ori în chestiuni financiare. Practic, se vrea un ghid, un îndrumar pentru bunăstarea ta viitoare.

Consilierii noștri în ghicitul în cărți folosesc mai toate tipurile de cărți: cărțile Tarot, cărțile Lenormand, cartea țigănească sau cărțile cu îngeri. Ghicitul în Tarot este unul dintre cele mai răspândite instrumente folosite de clarvăzători și oferă cel mai avansat nivel de înțelegere.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: