Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Master

Sonia

Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Detalii

În călătoria noastră interioară, ghidată de intuiție, astrologie și tarot, descoperim adevărata noastră esență și puterea de a transforma fiecare aspect al vieții noastre.  

Experienţă: 4 ani
Aptitudini: Mediator, Transmitere de energie, , Vindecător
Expertiză: Carieră/Muncă, Destin/Drumul vieţii, Familie/casă, Sănătate, Probleme legale, Persoane răposate, Bani/Afaceri, Dezvoltare spirituală
Instrumente: Astrologie, Cărţi, Fără instrumente
Stil: Inspiraţional
Despre mine

Mă numesc Sonia, sunt ghid spiritual dedicate, cu o experiență vastă în practici ezoterice și de dezvoltare personală. De 3 ani explorez și interpretez cărțile de tarot, iar de 1 an mi-am dedicat timpul astrologiei, ajutând oamenii să-și descopere propriul destin și să găsească răspunsuri la întrebările lor. Practic spiritualitatea de peste 17 ani, sunt o persoană empatică și intuitivă, cu o energie vindecătoare și cu capacitatea de a simți diverse energii.

 

Am absolvit Academia de Studii Economice și am participat la numeroase workshopuri spirituale care mi-au îmbogățit cunoștințele și abilitățile. Meditez de 17 ani și practic Yoga de 6 ani, ceea ce mi-a solidificat conexiunea cu mine însămi, și cu cei din jurul meu. Lucrez excelent cu oamenii și, prin intuiție, astrologie și tarot, îi pot ajuta să-și descopere personalitatea și să găsească soluții la diverse situații din viața lor.

 

Dacă dorești să descoperi fațetele propriei tale personalități, informații despre diverse situații particulare, sau să afli răspunsuri la întrebările care te frământă, sună-mă acum, să ne aventurăm împreună în această călătorie spirituală!

Lăsaţi un comentariu
Dați o notă de la 1 la 5
Sonia
 
Vă rugăm ,apreciați prestația cu ajutorul stelelor
 
Comentariu
Numele
Email