Balanţă Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Balanţă 24 sep. - 23 oct.
Planeta guvernatoare: Venus
Culoarea: Verde
Elementul: Aer
Piatra: Opal
Horoscopul zilei
marți, 27 februarie 2024
Încet dar sigur, norii negrii se vor împrăștia de deasupra capului Dvs., și veți deveni din nou încrezător(oare) în forțele proprii. Mulțumită acestui fapt veți fi capabil(ă) să vă alăturați, și să activați alături de cei din jur, devenind un bun coechipier, fapt de care este mare nevoie în situația dată. Veți simți că deveniți din ce în ce mai energic(ă), și aveți mai mult chef de acțiune pe tot parcursul zilei. Acum veți înțelege cu adevărat cât de mult contează o gândire pozitivă, pentru că în caz contrar, nu ați fi realizat nimic dacă ați fi rămas într-o stare pesimistă.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 9 - 2024
În această săptămână veți fi mulțumit(ă), deoarece toate se desfășoară conform planurilor Dvs. Nu trebuie să vă faceți griji și nici nu trebuie să munciți prea mult pentru a avea parte de succese. Oportunitățile vă vor pica în brațe și veți avea parte de o serie de întâmplări norocoase. Veți primi vești bune și veți avea parte de experiențe plăcute în această săptămână. Cei care se gândesc la vânzarea sau cumpărarea unui imobil, pot face pașii necesari pentru un astfel de demers.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: marți, 27 februarie 2024
70 56 87 64 75 57

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 9 - 2024
65 28 33 12 49 55
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Leu
Iubire
Gemeni
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Peşti

Când Luna se află în Pești, devenim capricioși și labili. În această perioadă suntem mai vulnerabili, ușor de rănit, introvertiți, spirituali.Devenim foarte receptivi la lumea psihică, și suntem  tentați să trăim într-o lume de vis, să fugim de realitate.O perioadă în care ne amintim mai ușor ceea ce am visat,ceea ce ne ajută sa le interpretăm.Devenim mai empatici,oferind cu placere sprijinul moral celor care ni-l cer. Luna in Pesti ne confera o memorie foarte receptivă la impresiile pe care le primim.Ajungem mai ușor la un consens în ceea ce privesc problemele în relațiile de cuplu sau parteneriat.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Învață să trăiești cu picioarele pe pământ!

Beauty tipp

Perioadă excelentă pentru îndepărtarea negilor.Un masaj revigorator al picioarelor,vă va face bine,la sfărșitul tratamentului.

NutrițieTipp Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Lună în scădere

Luna în scădere are loc în următoarele 14 zile după luna plină – acum operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi, toate muncile manuale din casă sunt mai uşor făcute, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. Măştile cosmetice acţionează mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curăţenie fiere, rinichi) este mai eficient.

Sfatul ASTROTV.RO: În aceste zile,sunt mai eficiente activităţile desfăşurate în grădină sau natură. Ţine mai mult curăţenia din casă, deci apucă-te de treabă.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
V-ati saturat de singuratate, lipsa banilor, sunteti neintelesi? Nu stiti cum... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min