Gemeni Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Gemeni 22 mai. - 21 iun.
Planeta guvernatoare: Mercur
Culoarea: Portocaliu
Elementul: Aer
Piatra: Perlă
Horoscopul zilei
marți, 27 februarie 2024
Astăzi sunteți incapabil(ă) să ajungeți la un consens cu cei din anturaj. Toate vă enervează și considerați că mereu sunteți atacat(ă) de vorbele celor dragi. Ar fi mai bine ca astăzi să vă preocupați cu asemenea chestiuni pe care să le faceți cu plăcere, chiar și de unul(a) singur(ă), pentru că și așa acum aveți nevoie de singurătate, ca să vă puteți cufunda în propriile gânduri. Așa că judecați și gândiți profund, și lăsați ca procesele să se desfășoare de la sine.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 9 - 2024
Zilele următoare veți avea parte de experiențe interesante. Datorită prietenilor sau al serviciului Dvs., veți putea face cunoștință cu persoane noi, și veți putea lega noi prietenii. Veți putea avea o viață socială activă, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra întregii Dvs. personalități. Aveți grijă să nu vă uitați vechii prieteni, deoarece riscați să aveți parte de neplăceri, la fel cum există riscul să aveți probleme din cauza faptului că sunteți dispus(ă) să vă schimbați numai ca să le faceți pe plac celor din jur.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: marți, 27 februarie 2024
26 72 77 87 32 53

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 9 - 2024
55 50 41 45 59 93
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Berbec
Iubire
Balanţă
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Peşti

Când Luna se află în Pești, devenim capricioși și labili. În această perioadă suntem mai vulnerabili, ușor de rănit, introvertiți, spirituali.Devenim foarte receptivi la lumea psihică, și suntem  tentați să trăim într-o lume de vis, să fugim de realitate.O perioadă în care ne amintim mai ușor ceea ce am visat,ceea ce ne ajută sa le interpretăm.Devenim mai empatici,oferind cu placere sprijinul moral celor care ni-l cer. Luna in Pesti ne confera o memorie foarte receptivă la impresiile pe care le primim.Ajungem mai ușor la un consens în ceea ce privesc problemele în relațiile de cuplu sau parteneriat.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Învață să trăiești cu picioarele pe pământ!

Beauty tipp

Perioadă excelentă pentru îndepărtarea negilor.Un masaj revigorator al picioarelor,vă va face bine,la sfărșitul tratamentului.

NutrițieTipp Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Lună în scădere

Luna în scădere are loc în următoarele 14 zile după luna plină – acum operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi, toate muncile manuale din casă sunt mai uşor făcute, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. Măştile cosmetice acţionează mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curăţenie fiere, rinichi) este mai eficient.

Sfatul ASTROTV.RO: În aceste zile,sunt mai eficiente activităţile desfăşurate în grădină sau natură. Ţine mai mult curăţenia din casă, deci apucă-te de treabă.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
V-ati saturat de singuratate, lipsa banilor, sunteti neintelesi? Nu stiti cum... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min