Gemeni Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Gemeni 22 mai. - 21 iun.
Planeta guvernatoare: Mercur
Culoarea: Portocaliu
Elementul: Aer
Piatra: Perlă
Horoscopul zilei
duminică, 11 aprilie 2021
Să nu vă căutați provocări pentru că veți avea parte de atâtea oportunități cărora le puteți face față în mod lejer, și astfel vă mai rămâne atâta energie și timp pentru a vă putea alătura celor dragi. Așa că veți avea parte de tot ceea ce vă doriți în această zi, vă terminați cele mai importante sarcini, dar veți avea ocazia să vă odihniți și să vă relaxați. Chiar ați avut nevoie de o asemenea refacere, mai ales că starea Dvs. de spirit a avut de suferit. Fiecare minut petrecut lângă cei din familie este o adevărată binecuvântare pentru Dvs., pentru că activitățile pe care le faceți în armonie vă umplu inima de bucurie.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 15 - 2021
Se recomandă ca în zilele următoare să fiți mai atent(ă) la sănătatea Dvs., mai ales în ceea ce privește alimentația. Odată cu sosirea primăverii s-ar putea să fiți mai predispus(ă) să mâncați nesănătos și să acumulați câteva kilograme în plus din cauza acestor excese alimentare. În această săptămână se recomandă să vă așezați la o discuție cu acel membru al familiei care vă oferă sfaturi bune, mai ales că și acum vă poate ajuta. Evitați să discutați despre problemele Dvs. personale cu altcineva decât această persoană, deoarece altfel secretele Dvs. ar putea fi divulgate mai multor persoane.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 11 aprilie 2021
1 37 11 57 7 2

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 15 - 2021
98 77 86 66 28 11
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Berbec
Iubire
Balanţă
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Gemeni

Atunci cand Luna se afla in Gemeni aduce prosperitate in viata nativilor.Sunt mai relaxati si tind catre intelegere.Este momentul propice pentru a calma conflicte.De asemenea ,nativii simt nevoia unei libertati mai mari de miscare.Gemenii sunt pasionati de conversatie, iar luna in Gemeni dezvolta foarte mult aceasta latura si îi duce in zona expertilor in comunicare si a relatii publice. In ceea ce priveste emotiile, nu au nici cea mai mica problema sa  le controleze si nu se lasa impresionati foarte usor. Este nevoie de multa munca sau de o sclipire de moment ca cineva sa reuseasca sa îi intre pe sub piele.

 Secretele nu mai rămân secrete în aceste zile,de aceea discuțiile confidențiale se recomandă a fi amânate pentru altă dată.Atenție la promisiuni,asumă-ți doar acele lucruri pe care ești sigur că le poți realiza într-un timp scurt.

Sfatul pentru aceasta perioada

Încearcă sa vezi contextul lucrurilor și să înțelegi situația.

Beauty tipp

Acum se poate realiza cu succes detoxifierea plamânilor facând inhalații cu uleiuri esențiale. Terapia poate fi suplimentată cu diferite exerciții de respirație, dacă este posibil, asigurați-vă că sunt efectuate în aer liber!

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade este grăsimea.Nu doar grăsimea de origine animală,ci și cea de origine vegetală este recomandată,cu precădere uleiul de cocos,consumat zilnic este benefic pentru organism.Dintre legume,se recomandă consumul de brocolli,conopidă,varză de Bruxelles,măsline și nu în ultimul rând consumul de semințe oleaginoase.
Fazele Lunii
Ultimul pătrar
În acest caz, luna și soarele sunt în unghi drept, iar luna se vede la miezul nopții și apune în sud. Acesta este momentul când recoltăm ceea ce am semănat prin activitatea noastră până acum. Adesea, oamenii se confruntă cu un fel de criză personală în aceste zile, sau simt un moment critic al existenței. Cu toate acestea, nu trebuie să ne temem de acest sentiment, deoarece înseamnă doar că ne îndeplinim lent sarcinile planificate pentru acest ciclu.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Luiza Biancuore Karina
Am peste 20 ani de experienţă de Tarot, astrologie şi clarviziune. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min