Taur Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Taur 21 apr. - 21 mai.
Planeta guvernatoare: Venus
Culoarea: Verde
Elementul: Pamânt
Piatra: Smarald verde
Horoscopul zilei
duminică, 29 ianuarie 2023
Vă simțiți de parcă toată lumea s-a întors împotriva Dvs., fiecare cuvânt pe care îl rostiți vă este interpretat și sunteți nevoit(ă) să dați mereu explicații. Nu este cazul să căutați cauza acestui fapt, mai bine încercați să acumulați experiență. Dacă vă retrageți atunci puteți evita situațiile mai delicate. Nu are rost să căutați cauzele acestei situații, deoarece acum nu le veți depista, mai bine încercați să vă încheiați ziua cu pagube minime. Urmați-vă propriul demers și astfel vă puteți apropia și mai mult de obiectivele pe care le doriți realizate.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 5 - 2023
Încercați să vă comportați cât mai natural și să nu vă lăsați influențat(ă) de către cei din jur. Să nu vă schimbați în mod radical doar pentru că cineva vă cere acest lucru. Nu trebuie să corespundeți așteptărilor celor din jur, trebuie să vă trăiți viața după propriile așteptări. De asemenea, în această săptămână veți avea posibilitatea să vă puneți în situația unei alte persoane, ceea ce vă va ajuta să evitați o mare dispută. Este important să găsiți o cale de mijloc care să satisfacă pe toată lumea.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 29 ianuarie 2023
82 69 1 8 41 67

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 5 - 2023
86 62 33 29 69 89
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Rac
Iubire
Rac
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Scorpion

Atunci când Luna se află în Scorpion  se simte o atracție deosebită către misticism și spiritualitate.  Imaginaţie arzătoare, ingenioasă, câteodată cu tendinţe morbide sau cu atracţie pentru moarte, fantasme şi lucruri ascunse. Suntem subiectul unor puternice tensiuni interioare. Se nelinişteşte cu uşurinţă sau are sentimente de vinovăţie. Psihicul  este condiţionat de noţiunile de moarte şi procreare. Secretos, greu de înţeles, emoţiile sale sunt foarte intense. Memorie capabilă de a sonda profunzimile psihicului. Ea îşi înfige rădăcinile foarte adânc, poate avea amintiri din vieţile anterioare sau amintiri care îi afectează psihicul.Nu face împrumuturi și încearcă să-ți amâni călătoriile ,dacă este posibil.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să ieși din zona ta de confort,să trăiești mai relaxat.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Primul pătrar

În primul trimestru, luna ocupă un unghi drept cu Soarele, se ridică la prânz și se odihnește la miezul nopții. Acesta este momentul eliberării trecutului . Putem experimenta schimbări în multe domenii ale vieții, inclusiv în relațiile noastre umane. Interesant este că majoritatea cuplurilor se despart și divorțează. Nu e de mirare că în aceste zile crește dorința de independență și de libertate! În această perioadă  ne confruntăm cu multe provocări, dar dacă suntem persistenți, ne putem apropia de atingerea obiectivelor noastre! Luna oferă acum tot sprijinul necesar pentru a face față lucrurilor care nu mai servesc dezvoltării noastre.

Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min