Leu Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Leu 23 iul. - 23 aug.
Planeta guvernatoare: Soare
Culoarea: Galben
Elementul: Foc
Piatra: Peridot
Horoscopul zilei
duminică, 29 ianuarie 2023
Numai dacă reușiți să vă liniștiți veți putea readuce pacea în anturaj. Tocmai de aceea este important ca atunci când doriți să aplanați conflictul între părți, să vă limpeziți mintea și mai apoi să faceți tot posibilul să-i împăcați. Cumpătarea de care dați dovadă vă ajută să vă atingeți scopul, pentru că veți găsi mai repede de cum ați crezut, calea de împăcare. La urmă veți constata că punctele divergente de vedere nici nu au fost chiar atât de diferite numai că stările de tensiune au fost la cote ridicate.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 5 - 2023
În această săptămână astrele nu vă vor permite să stați cu mâinile în sân. Nu numai că vă determină să treceți la fapte, dar vă vor forța să căutați soluții la probleme destul de complicate. Degeaba așteptați să se întâmple un miracol care să vă rezolve problemele, va trebui să acționați singur(ă). Dacă treceți la fapte, veți obține soluții care vor avea un impact important asupra obiectivelor Dvs. Dacă veți fi dispus(ă) să ieșiți din zona Dvs. de confort, evenimentele vor lua o turnură pozitivă și totul se va desfășura exact așa cum ați sperat.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 29 ianuarie 2023
84 34 45 11 53 76

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 5 - 2023
29 83 78 10 96 41
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Balanţă
Iubire
Săgetător
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Scorpion

Atunci când Luna se află în Scorpion  se simte o atracție deosebită către misticism și spiritualitate.  Imaginaţie arzătoare, ingenioasă, câteodată cu tendinţe morbide sau cu atracţie pentru moarte, fantasme şi lucruri ascunse. Suntem subiectul unor puternice tensiuni interioare. Se nelinişteşte cu uşurinţă sau are sentimente de vinovăţie. Psihicul  este condiţionat de noţiunile de moarte şi procreare. Secretos, greu de înţeles, emoţiile sale sunt foarte intense. Memorie capabilă de a sonda profunzimile psihicului. Ea îşi înfige rădăcinile foarte adânc, poate avea amintiri din vieţile anterioare sau amintiri care îi afectează psihicul.Nu face împrumuturi și încearcă să-ți amâni călătoriile ,dacă este posibil.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să ieși din zona ta de confort,să trăiești mai relaxat.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Primul pătrar

În primul trimestru, luna ocupă un unghi drept cu Soarele, se ridică la prânz și se odihnește la miezul nopții. Acesta este momentul eliberării trecutului . Putem experimenta schimbări în multe domenii ale vieții, inclusiv în relațiile noastre umane. Interesant este că majoritatea cuplurilor se despart și divorțează. Nu e de mirare că în aceste zile crește dorința de independență și de libertate! În această perioadă  ne confruntăm cu multe provocări, dar dacă suntem persistenți, ne putem apropia de atingerea obiectivelor noastre! Luna oferă acum tot sprijinul necesar pentru a face față lucrurilor care nu mai servesc dezvoltării noastre.

Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min