Leu Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Leu 23 iul. - 23 aug.
Planeta guvernatoare: Soare
Culoarea: Galben
Elementul: Foc
Piatra: Peridot
Horoscopul zilei
marți, 27 februarie 2024
Astăzi veți da dovadă de neatenție și de lipsă de organizare, fapt care, nu numai Dvs. vă creează necazuri, dar și celor din anturaj. Cel mai indicat lucru pe care îl puteți face este să nu vă asumați nici o răspundere care ar implica o putere de concentrare mare, și drept urmare, s-ar putea să nu comiteți nici o greșeală. Mai bine preocupați-vă ca, după ce vă limpeziți gândurile, să vă retrageți cât mai repede. După ce faceți o baie fierbinte, încercați să vă relaxați și să evitați acele situații care ar putea să vă implice într-un accident.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 9 - 2024
În această săptămână nu cunoașteți imposibilul și sunteți dispus(ă) să vă impuneți voința indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le faceți. Această determinare poate fi interpretată, atât ca un lucru pozitiv, cât și ca unul negativ. Problema nu este că sunteți dispus(ă) să faceți aproape orice pentru a vă atinge obiectivul, dar aveți grijă să nu treceți peste anumite limite. De asemenea, aveți grijă să nu fiți prea autoritar(ă) cu cei din anturaj, căci riscați să pierdeți sprijinul mai multor persoane.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: marți, 27 februarie 2024
43 22 56 49 26 94

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 9 - 2024
7 7 28 25 96 22
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Balanţă
Iubire
Săgetător
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Peşti

Când Luna se află în Pești, devenim capricioși și labili. În această perioadă suntem mai vulnerabili, ușor de rănit, introvertiți, spirituali.Devenim foarte receptivi la lumea psihică, și suntem  tentați să trăim într-o lume de vis, să fugim de realitate.O perioadă în care ne amintim mai ușor ceea ce am visat,ceea ce ne ajută sa le interpretăm.Devenim mai empatici,oferind cu placere sprijinul moral celor care ni-l cer. Luna in Pesti ne confera o memorie foarte receptivă la impresiile pe care le primim.Ajungem mai ușor la un consens în ceea ce privesc problemele în relațiile de cuplu sau parteneriat.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Învață să trăiești cu picioarele pe pământ!

Beauty tipp

Perioadă excelentă pentru îndepărtarea negilor.Un masaj revigorator al picioarelor,vă va face bine,la sfărșitul tratamentului.

NutrițieTipp Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Lună în scădere

Luna în scădere are loc în următoarele 14 zile după luna plină – acum operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi, toate muncile manuale din casă sunt mai uşor făcute, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. Măştile cosmetice acţionează mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curăţenie fiere, rinichi) este mai eficient.

Sfatul ASTROTV.RO: În aceste zile,sunt mai eficiente activităţile desfăşurate în grădină sau natură. Ţine mai mult curăţenia din casă, deci apucă-te de treabă.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
V-ati saturat de singuratate, lipsa banilor, sunteti neintelesi? Nu stiti cum... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min