Scorpion Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Scorpion 24 oct. - 22 nov.
Planeta guvernatoare: Pluto
Culoarea: Roșu
Elementul: Apă
Piatra: Topaz
Horoscopul zilei
joi, 06 octombrie 2022
Îi poate controla pe cei din jur în așa fel încât nici măcar să nu observe când se predau voinței lui. Ai un mare simț de a găsi punctul în care trebuie să acționezi, astfel încât obiectivele tale să devină în cele din urmă importante și pentru ei. Te poți juca cu cuvintele în așa fel încât publicul să se identifice fără să vrea cu tine și să ai deja un caz câștigător. Cu toate acestea, nu trebuie abuzat de acest lucru, deoarece obiectivul pe termen lung nu ar trebui să fie să vă înconjurați de marionete.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 41 - 2022
La începutul săptămânii, este posibil să aveți un conflict cu partenerii dvs. de afaceri din cauza unui fleac neînțeles. Ei ar trebui să discute corect rapoartele profitului. Partenerul tău, pe de altă parte, vede lucrurile puțin diferit. A te certa cu un membru al familiei pentru o problemă mică este complet inutilă. Mai degrabă, încercați să creați o astfel de atmosferă acasă, încât să ajungă pe aceeași lungime de undă cât mai curând posibil. El vrea ceva nou. Puteți planifica o excursie cu prietenii tăi într-un loc în care niciunul dintre ei nu a mai fost înainte.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: joi, 06 octombrie 2022
22 91 60 19 27 31

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 41 - 2022
43 7 14 48 84 42
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Rac
Iubire
Taur
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Capricorn

Cu Luna în Capricorn,devenim mult prea serioși,chiar austeri și suspicioși.Suntem preocupați de realizarea unor lucruri care au ca scop obiective precise . Imaginaţie disciplinată, ordonată şi metodică, tentată câteodată să amplifice grijile şi fricile.  Suntem adesea retrași,  care are nevoie de singurătate. Mai mult sau mai puţin inconfortabil faţă de sentimente,  dăm dovadă de greutate în a le exprima în mod deschis. Un sentiment de nesiguranţă ne determină să simțim nevoia de a fi iubiți.

 Merită să acordăm o mai mare atenție segmentului financiar,întrucât suntem mai realiști.Să lasăm confruntările cu colegii și superiorii pentru altă dată.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Învață să fi mai puțin temperamental ,și evită cinismul.

Beauty tipp

Această perioadă este oportună pentru efectuarea detartrajului,și înălbirea dinților.

Sistemul osos si muscular răspunde mai ușor tratamentelor,sunt recomandate băile termale.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade este sarea.Consumați în această perioadă legume precum cartoful,țelina,sfeclă,hrean,ceapă.

 

Fazele Lunii
Lună în creștere

Luna în creștere are loc în următoarele 14 zile după luna nouă – tot ceea ce trebuie să asimileze organismul, tot ceea ce-l formează şi-l întăreşte va avea o acţiune dublă (acum se dau vitamine, minerale, cineva se poate îngrăşa mai uşor). Sunt propice activităţile intelectuale, se reţine totul mai uşor, nu este foarte eficientă curăţenia, pentru că praful se depune mai uşor în această perioadă.

Sfatul ASTROTV.RO: În aceste zile suntem mult mai creativi și curajoși,de aceea merită să încercăm ceva nou. Fie că este vorba despre practicarea unui sport, sau a unui fel nou de mâncare, acesta este un moment propice.
Clarvăzători recomandați
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Am 40 de ani de experienţă în tarot şi numerologie. Va pot ajuta in orice pro... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min