Scorpion Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Scorpion 24 oct. - 22 nov.
Planeta guvernatoare: Pluto
Culoarea: Roșu
Elementul: Apă
Piatra: Topaz
Horoscopul zilei
duminică, 11 aprilie 2021
Căutați-vă ajutoare chiar dacă credeți că sunteți capabil(ă) să faceți față și singur(ă) greutăților. Nici măcar nu aveți nevoie de un ajutor real, ci mai de grabă de un sprijin din spate, care să vă încurajeze că sunteți capabil(ă) să vă duceți misiunea la bun sfârșit. Astfel veți fi capabil(ă) să faceți progrese într-un ritm mai susținut, și să treceți peste dificultăți pe loc. Nu sunteți predispus(ă) să faceți procesele în grabă. Cu toate că sunteți mereu încurajat(ă) și vi se induce o încredere de sine din ce în ce mai mare, Dvs. încercați să rămâneți calm(ă) și calculat(ă).
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 15 - 2021
Începutul de săptămână va fi deosebit de încărcat și lucrurile nu par să se schimbe nici pe parcursul săptămânii. Veți fi copleșit(ă) de atâtea probleme și nu veți ști unde vă stă capul. Pe la sfârșitul săptămânii vă veți retrage, vă veți izola de cei din jur, ceea nu este o problemă, deoarece puțină introspecție oricum nu strică și trebuie să vă evaluați unele relații și unele dintre sarcinile Dvs. curente. Dacă între timp simțiți nevoia, fiți deschis(ă) și la problemele celor din jur, dar nu permiteți ca negativitatea acestora să vă molipsească și pe Dvs.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 11 aprilie 2021
50 60 28 25 75 95

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 15 - 2021
25 42 43 85 99 73
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Rac
Iubire
Taur
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Gemeni

Atunci cand Luna se afla in Gemeni aduce prosperitate in viata nativilor.Sunt mai relaxati si tind catre intelegere.Este momentul propice pentru a calma conflicte.De asemenea ,nativii simt nevoia unei libertati mai mari de miscare.Gemenii sunt pasionati de conversatie, iar luna in Gemeni dezvolta foarte mult aceasta latura si îi duce in zona expertilor in comunicare si a relatii publice. In ceea ce priveste emotiile, nu au nici cea mai mica problema sa  le controleze si nu se lasa impresionati foarte usor. Este nevoie de multa munca sau de o sclipire de moment ca cineva sa reuseasca sa îi intre pe sub piele.

 Secretele nu mai rămân secrete în aceste zile,de aceea discuțiile confidențiale se recomandă a fi amânate pentru altă dată.Atenție la promisiuni,asumă-ți doar acele lucruri pe care ești sigur că le poți realiza într-un timp scurt.

Sfatul pentru aceasta perioada

Încearcă sa vezi contextul lucrurilor și să înțelegi situația.

Beauty tipp

Acum se poate realiza cu succes detoxifierea plamânilor facând inhalații cu uleiuri esențiale. Terapia poate fi suplimentată cu diferite exerciții de respirație, dacă este posibil, asigurați-vă că sunt efectuate în aer liber!

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade este grăsimea.Nu doar grăsimea de origine animală,ci și cea de origine vegetală este recomandată,cu precădere uleiul de cocos,consumat zilnic este benefic pentru organism.Dintre legume,se recomandă consumul de brocolli,conopidă,varză de Bruxelles,măsline și nu în ultimul rând consumul de semințe oleaginoase.
Fazele Lunii
Ultimul pătrar
În acest caz, luna și soarele sunt în unghi drept, iar luna se vede la miezul nopții și apune în sud. Acesta este momentul când recoltăm ceea ce am semănat prin activitatea noastră până acum. Adesea, oamenii se confruntă cu un fel de criză personală în aceste zile, sau simt un moment critic al existenței. Cu toate acestea, nu trebuie să ne temem de acest sentiment, deoarece înseamnă doar că ne îndeplinim lent sarcinile planificate pentru acest ciclu.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Luiza Biancuore Karina
Am peste 20 ani de experienţă de Tarot, astrologie şi clarviziune. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min