Scorpion Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Scorpion 24 oct. - 22 nov.
Planeta guvernatoare: Pluto
Culoarea: Roșu
Elementul: Apă
Piatra: Topaz
Horoscopul zilei
duminică, 10 decembrie 2023
Să nu renunțați, încercați să găsiți un numitor comun. În ultima perioadă v-ați certat destul de mult, dar de fiecare dată ați realizat că ați făcut din țânțar armăsar. Situația este la fel și de data aceasta, cu toate că tensiunea este la cote înalte, având în vedere că ați permis factorilor perturbatori să vă afecteze relația. De îndată ce realizați acest lucru, veți putea face un pas important spre împăcare.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 50 - 2023
Toată lumea știe cum sunteți atunci când vă propuneți ceva și vreți să-l obțineți imediat. Și în această săptămână veți cădea în această capcană. Sunteți dispus(ă) să vă confruntați cu orice situație pentru a vă duce la bun sfârșit planurile, inclusiv să-i călcați în picioare pe cei din jur. Astrele vă transmit că, în mod excepțional, de data aceasta ați putea apela la o altă metodă, deoarece metodele obișnuite pot conduce la consecințe nefaste. De asemenea, există riscul să faceți greșeli, mai ales dacă nu sunteți atent(ă) la acțiunile Dvs.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 10 decembrie 2023
25 69 12 56 40 38

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 50 - 2023
60 13 56 39 96 40
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Rac
Iubire
Taur
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Rac

Atunci când Luna se află in zodia Racului sufletul se află în centrul atenției,suntem mai labili și sensibili.De asemenea luna in rac predispune la un atașament deosebit față de camin, de familie și de cei dragi. Tot în această perioadă sunt favorizate,activitățile casnice cum ar fi curățenia generală ,și acțiunile umanitare.Dacă este posibil,amânați în această perioadă calatoriile în străinătate,și tranzacțiile fianciare. Favorizează în schimb activitățile care au ca scop dezvoltarea cunoștințelor. Așadar,  este pozitivă atât în plan sentimental cât și în plan financiar.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să iei mai puțin în serios lucrurile în această perioadă!

Beauty tipp

Tratamentele anticelulitice efectuate în această perioadă sunt mult mai eficiente.Celor care suferă de probleme digestive li se recomandă să consume ceaiuri pentru îmbunătățirea digestiei întrucât efectul lor este multiplicat în această perioadă.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.

Fazele Lunii
Semilună în scădere

În această fază Luna este abia observabilă, se ridică în zori și apune după-amiaza devreme. Ea marchează sfârșitul unui ciclu, iar metafora lui este bătrânețea și înțelepciunea. El poartă misterul, cunoașterea interioară. Se vor face noi modificări în următorul ciclu al Lunii. A sosit timpul să renunțăm la lucruri vechi, inutile și să ne implicăm în sarcinile cu care ne confruntăm. Închiderea nu înseamnă neapărat că ceva se termină complet în viețile noastre, dar poate indica și faptul că vom ajunge la un nivel nou și mai înalt.

Sfatul ASTROTV.RO: Deoarece aceasta este o perioadă a transformării și schimbării, merită să planificăm transformarea mediului nostru de până acum: reamenajarea casei merge mai ușor, astfel încât armonia va fi mult mai mare.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Am 40 de ani de experienţă în tarot şi numerologie. Va pot ajuta in orice pro... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min