Rac Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Rac 22 iun. - 22 iul.
Planeta guvernatoare: Luna
Culoarea: Mov
Elementul: Apă
Piatra: Rubin
Horoscopul zilei
duminică, 11 aprilie 2021
Aveți grijă să nu exagerați prea mult și să depășiți anumite limite, pentru că riscați să-i jigniți destul de ușor pe cei din jur. Cu toate că nu vă doriți decât să-i ajutați, din cauza acestei sincerități excesive de care dați dovadă, și dacă nu vă alegeți cuvintele potrivite, atunci este posibil să provocați deranj mare în sufletul celorlalți. Așa că încercați să vă alegeți cuvintele potrivite, care să nu fie prea grave și cărora să le dați un ton mai glumeț. Cu toate că și așa, de multe ori, veți fi înțeles greșit, totuși va fi mai ușor să vă găsiți un punct de vedere comun, numai dacă sunteți pregătiți din timp să faceți față dificultăților.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 15 - 2021
Veți avea o săptămână cu adevărat deosebită, în sensul că veți avea parte de mai multe succese, dar în același timp, săptămâna va fi presărată și cu evenimente neașteptate de natură spirituală. În plus, persoana la care în ultima perioadă v-ați gândit mai intens vă va căuta. Din păcate, lucrurile pot evolua și altfel și s-ar putea să puneți capăt unei relații, dar știți bine că nu trebuie insistat pe ceva ce nu funcționează, deoarece s-ar putea să aveți parte de dezavantaje.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 11 aprilie 2021
3 59 96 28 14 96

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 15 - 2021
20 69 61 1 25 55
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Taur
Iubire
Capricorn
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Gemeni

Atunci cand Luna se afla in Gemeni aduce prosperitate in viata nativilor.Sunt mai relaxati si tind catre intelegere.Este momentul propice pentru a calma conflicte.De asemenea ,nativii simt nevoia unei libertati mai mari de miscare.Gemenii sunt pasionati de conversatie, iar luna in Gemeni dezvolta foarte mult aceasta latura si îi duce in zona expertilor in comunicare si a relatii publice. In ceea ce priveste emotiile, nu au nici cea mai mica problema sa  le controleze si nu se lasa impresionati foarte usor. Este nevoie de multa munca sau de o sclipire de moment ca cineva sa reuseasca sa îi intre pe sub piele.

 Secretele nu mai rămân secrete în aceste zile,de aceea discuțiile confidențiale se recomandă a fi amânate pentru altă dată.Atenție la promisiuni,asumă-ți doar acele lucruri pe care ești sigur că le poți realiza într-un timp scurt.

Sfatul pentru aceasta perioada

Încearcă sa vezi contextul lucrurilor și să înțelegi situația.

Beauty tipp

Acum se poate realiza cu succes detoxifierea plamânilor facând inhalații cu uleiuri esențiale. Terapia poate fi suplimentată cu diferite exerciții de respirație, dacă este posibil, asigurați-vă că sunt efectuate în aer liber!

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade este grăsimea.Nu doar grăsimea de origine animală,ci și cea de origine vegetală este recomandată,cu precădere uleiul de cocos,consumat zilnic este benefic pentru organism.Dintre legume,se recomandă consumul de brocolli,conopidă,varză de Bruxelles,măsline și nu în ultimul rând consumul de semințe oleaginoase.
Fazele Lunii
Ultimul pătrar
În acest caz, luna și soarele sunt în unghi drept, iar luna se vede la miezul nopții și apune în sud. Acesta este momentul când recoltăm ceea ce am semănat prin activitatea noastră până acum. Adesea, oamenii se confruntă cu un fel de criză personală în aceste zile, sau simt un moment critic al existenței. Cu toate acestea, nu trebuie să ne temem de acest sentiment, deoarece înseamnă doar că ne îndeplinim lent sarcinile planificate pentru acest ciclu.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Luiza Biancuore Karina
Am peste 20 ani de experienţă de Tarot, astrologie şi clarviziune. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min