Rac Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Rac 22 iun. - 22 iul.
Planeta guvernatoare: Luna
Culoarea: Mov
Elementul: Apă
Piatra: Rubin
Horoscopul zilei
duminică, 10 decembrie 2023
Cu toate că puteți să luați și singur(ă) decizii, totuși nu o faceți, deoarece considerați că acum trebuie să-i implicați și pe cei dragi în demersul Dvs., și poate că atunci vor fi mai înțelegători cu privire la rezultatul final. Dacă vreți să obțineți asta, ascultați-le și opiniile lor. Poate că dintr-un alt punct de vedere soluția nu este chiar atât de clară și nu veți mai alege această cale. Pentru asta este nevoie de toleranță și deschidere.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 50 - 2023
Veți fi lipsit(ă) de energie și indispus(ă) încă de la începutul săptămânii. Nimic nu vă mai motivează, vă loviți de obstacole orice ați întreprinde, nu reușiți să faceți progrese și astfel nu veți reuși să vă realizați planurile. Cel mai bine ar fi să nu insistați asupra acestor aspecte, deoarece vă irosiți resursele de energie. Observați semnalele care vă avertizează să renunțați la prejudecăți, obiceiuri vechi, și relații nefuncționale, și la visele în care nu credeți cu adevărat.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 10 decembrie 2023
43 34 48 19 71 3

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 50 - 2023
78 30 37 38 6 16
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Taur
Iubire
Capricorn
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Rac

Atunci când Luna se află in zodia Racului sufletul se află în centrul atenției,suntem mai labili și sensibili.De asemenea luna in rac predispune la un atașament deosebit față de camin, de familie și de cei dragi. Tot în această perioadă sunt favorizate,activitățile casnice cum ar fi curățenia generală ,și acțiunile umanitare.Dacă este posibil,amânați în această perioadă calatoriile în străinătate,și tranzacțiile fianciare. Favorizează în schimb activitățile care au ca scop dezvoltarea cunoștințelor. Așadar,  este pozitivă atât în plan sentimental cât și în plan financiar.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să iei mai puțin în serios lucrurile în această perioadă!

Beauty tipp

Tratamentele anticelulitice efectuate în această perioadă sunt mult mai eficiente.Celor care suferă de probleme digestive li se recomandă să consume ceaiuri pentru îmbunătățirea digestiei întrucât efectul lor este multiplicat în această perioadă.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.

Fazele Lunii
Semilună în scădere

În această fază Luna este abia observabilă, se ridică în zori și apune după-amiaza devreme. Ea marchează sfârșitul unui ciclu, iar metafora lui este bătrânețea și înțelepciunea. El poartă misterul, cunoașterea interioară. Se vor face noi modificări în următorul ciclu al Lunii. A sosit timpul să renunțăm la lucruri vechi, inutile și să ne implicăm în sarcinile cu care ne confruntăm. Închiderea nu înseamnă neapărat că ceva se termină complet în viețile noastre, dar poate indica și faptul că vom ajunge la un nivel nou și mai înalt.

Sfatul ASTROTV.RO: Deoarece aceasta este o perioadă a transformării și schimbării, merită să planificăm transformarea mediului nostru de până acum: reamenajarea casei merge mai ușor, astfel încât armonia va fi mult mai mare.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Am 40 de ani de experienţă în tarot şi numerologie. Va pot ajuta in orice pro... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min