Rac Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Rac 22 iun. - 22 iul.
Planeta guvernatoare: Luna
Culoarea: Mov
Elementul: Apă
Piatra: Rubin
Horoscopul zilei
duminică, 29 ianuarie 2023
Cu toate că ziua de azi nu se desfășoară așa cum ați planificat nu aveți motive să vă plângeți. Timpul petrecut în compania celor dragi vă redau acea stare de bine care vă face să uitați că nu ați reușit să finalizați câteva sarcini. Și veți mai constata că, din această cauză, nu s-a prăbușit lumea și astfel puteți gândi că pe viitor nu ar fi nici o problemă dacă din când în când vă mai amânați anumite sarcini. Deveniți din nou mult mai apropiați, deoarece în familie s-a reinstaurat pacea și buna înțelegere.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 5 - 2023
Agenda Dvs. este plină cu sarcini pe care trebuie să le îndepliniți. Nu veți avea timp de cugetări în această săptămână și vă va surprinde și pe Dvs. ritmul cu care reușiți să vă îndepliniți sarcinile. Bunul mers al evenimentelor poate fi perturbat de astre și astfel pe la mijlocul săptămânii starea Dvs. de spirit va fi schimbătoare și veți fi mai sensibil(ă) ca de obicei, ceea ce vă va face să credeți că toată lumea a conspirat împotriva Dvs. În plus, toată lumea va apela la Dvs. cu problemele lor, dar în nici un caz să nu încercați să le rezolvați problemele.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 29 ianuarie 2023
57 29 29 46 24 44

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 5 - 2023
58 35 31 38 26 5
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Taur
Iubire
Capricorn
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Scorpion

Atunci când Luna se află în Scorpion  se simte o atracție deosebită către misticism și spiritualitate.  Imaginaţie arzătoare, ingenioasă, câteodată cu tendinţe morbide sau cu atracţie pentru moarte, fantasme şi lucruri ascunse. Suntem subiectul unor puternice tensiuni interioare. Se nelinişteşte cu uşurinţă sau are sentimente de vinovăţie. Psihicul  este condiţionat de noţiunile de moarte şi procreare. Secretos, greu de înţeles, emoţiile sale sunt foarte intense. Memorie capabilă de a sonda profunzimile psihicului. Ea îşi înfige rădăcinile foarte adânc, poate avea amintiri din vieţile anterioare sau amintiri care îi afectează psihicul.Nu face împrumuturi și încearcă să-ți amâni călătoriile ,dacă este posibil.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să ieși din zona ta de confort,să trăiești mai relaxat.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Primul pătrar

În primul trimestru, luna ocupă un unghi drept cu Soarele, se ridică la prânz și se odihnește la miezul nopții. Acesta este momentul eliberării trecutului . Putem experimenta schimbări în multe domenii ale vieții, inclusiv în relațiile noastre umane. Interesant este că majoritatea cuplurilor se despart și divorțează. Nu e de mirare că în aceste zile crește dorința de independență și de libertate! În această perioadă  ne confruntăm cu multe provocări, dar dacă suntem persistenți, ne putem apropia de atingerea obiectivelor noastre! Luna oferă acum tot sprijinul necesar pentru a face față lucrurilor care nu mai servesc dezvoltării noastre.

Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min