Berbec Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Berbec 21 mar. - 20 apr.
Planeta guvernatoare: Marte
Culoarea: Roșu
Elementul: Foc
Piatra: Diamant
Horoscopul zilei
duminică, 29 ianuarie 2023
Încercați să găsiți acea cale prin care să vă satisfaceți atât interesele proprii cât și a celor din familie. Nu trebuie să vă supuneți ideilor altora, așa că dacă aveți idei considerați-le la fel de importante. Veți avea anumite îndoieli dar nu știți cum să le puneți în discuție, fără să-i jigniți pe cei din jur. Fiți clar(ă) și concis(ă), deoarece dacă acum nu puneți problema cum trebuie, atunci veți crea confuzie și nu puteți spera decât la răspunsuri evazive.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 5 - 2023
Singura Dvs. preocupare va fi să vă susțineți propriul adevăr și propriul punct de vedere. Dacă continuați să aveți aceeași atitudine și în această săptămână, veți pierde o serie de oportunități importante. De asemenea, trebuie să înțelegeți și faptul că nu veți face progrese încercând să-i influențați pe cei din jur. Trebuie să acceptați faptul că ei văd altfel lucrurile față de cum le înțelegeți Dvs. Încercați să fiți mai tolerant(ă), ascultați opiniile celor din jur și evitați conflictele, deoarece așa veți deveni mai popular(ă).
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 29 ianuarie 2023
17 45 21 25 57 8

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 5 - 2023
30 15 42 38 85 4
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Gemeni
Iubire
Leu
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Scorpion

Atunci când Luna se află în Scorpion  se simte o atracție deosebită către misticism și spiritualitate.  Imaginaţie arzătoare, ingenioasă, câteodată cu tendinţe morbide sau cu atracţie pentru moarte, fantasme şi lucruri ascunse. Suntem subiectul unor puternice tensiuni interioare. Se nelinişteşte cu uşurinţă sau are sentimente de vinovăţie. Psihicul  este condiţionat de noţiunile de moarte şi procreare. Secretos, greu de înţeles, emoţiile sale sunt foarte intense. Memorie capabilă de a sonda profunzimile psihicului. Ea îşi înfige rădăcinile foarte adânc, poate avea amintiri din vieţile anterioare sau amintiri care îi afectează psihicul.Nu face împrumuturi și încearcă să-ți amâni călătoriile ,dacă este posibil.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să ieși din zona ta de confort,să trăiești mai relaxat.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Primul pătrar

În primul trimestru, luna ocupă un unghi drept cu Soarele, se ridică la prânz și se odihnește la miezul nopții. Acesta este momentul eliberării trecutului . Putem experimenta schimbări în multe domenii ale vieții, inclusiv în relațiile noastre umane. Interesant este că majoritatea cuplurilor se despart și divorțează. Nu e de mirare că în aceste zile crește dorința de independență și de libertate! În această perioadă  ne confruntăm cu multe provocări, dar dacă suntem persistenți, ne putem apropia de atingerea obiectivelor noastre! Luna oferă acum tot sprijinul necesar pentru a face față lucrurilor care nu mai servesc dezvoltării noastre.

Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min