Fecioară Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Fecioară 24 aug. - 23 sep.
Planeta guvernatoare: Mercur
Culoarea: Albastru
Elementul: Pamânt
Piatra: Zafir
Horoscopul zilei
duminică, 11 aprilie 2021
De data aceasta nu ar trebui să vă preocupe problemele personale, mai bine căutați tot ceea ce este mai frumos în această zi ca să vă puteți liniști. În ultimul timp starea Dvs. de spirit a avut de suferit, așa că trebuie să faceți ceva în acest sens. Pentru a vă reface sufletește nu aveți altceva de făcut decât să vă decuplați de la cotidian și să vă relaxați. Așa că, alăturați-vă, și petreceți cât mai mult timp în compania acelor oameni care vă pot asigura această dorință, și care vă înțeleg nevoile și caută să vă distragă atenția, încercând să vă refacă starea de spirit. Sarcinile pe care le-ați amânat mai pot rămâne în așteptare.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 15 - 2021
În sfârșit veți avea parte de ceea ce v-ați dorit întotdeauna, și anume ca familia și prietenii Dvs. să vă aprecieze succesele profesionale. Ideea că cei dragi sunt mândri de Dvs. și vă apreciază cunoștințele vă conferă elan și optimism. Un proiect drag sufletului Dvs. începe să se realizeze și se întrevede și o călătorie în legătură cu acest aspect. Desigur, toate acestea sunt aspecte bune, dar se recomandă să aveți grijă să nu faceți cheltuieli peste buget.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 11 aprilie 2021
54 44 4 73 62 44

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 15 - 2021
69 97 30 33 30 78
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Scorpion
Iubire
Peşti
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Gemeni

Atunci cand Luna se afla in Gemeni aduce prosperitate in viata nativilor.Sunt mai relaxati si tind catre intelegere.Este momentul propice pentru a calma conflicte.De asemenea ,nativii simt nevoia unei libertati mai mari de miscare.Gemenii sunt pasionati de conversatie, iar luna in Gemeni dezvolta foarte mult aceasta latura si îi duce in zona expertilor in comunicare si a relatii publice. In ceea ce priveste emotiile, nu au nici cea mai mica problema sa  le controleze si nu se lasa impresionati foarte usor. Este nevoie de multa munca sau de o sclipire de moment ca cineva sa reuseasca sa îi intre pe sub piele.

 Secretele nu mai rămân secrete în aceste zile,de aceea discuțiile confidențiale se recomandă a fi amânate pentru altă dată.Atenție la promisiuni,asumă-ți doar acele lucruri pe care ești sigur că le poți realiza într-un timp scurt.

Sfatul pentru aceasta perioada

Încearcă sa vezi contextul lucrurilor și să înțelegi situația.

Beauty tipp

Acum se poate realiza cu succes detoxifierea plamânilor facând inhalații cu uleiuri esențiale. Terapia poate fi suplimentată cu diferite exerciții de respirație, dacă este posibil, asigurați-vă că sunt efectuate în aer liber!

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade este grăsimea.Nu doar grăsimea de origine animală,ci și cea de origine vegetală este recomandată,cu precădere uleiul de cocos,consumat zilnic este benefic pentru organism.Dintre legume,se recomandă consumul de brocolli,conopidă,varză de Bruxelles,măsline și nu în ultimul rând consumul de semințe oleaginoase.
Fazele Lunii
Ultimul pătrar
În acest caz, luna și soarele sunt în unghi drept, iar luna se vede la miezul nopții și apune în sud. Acesta este momentul când recoltăm ceea ce am semănat prin activitatea noastră până acum. Adesea, oamenii se confruntă cu un fel de criză personală în aceste zile, sau simt un moment critic al existenței. Cu toate acestea, nu trebuie să ne temem de acest sentiment, deoarece înseamnă doar că ne îndeplinim lent sarcinile planificate pentru acest ciclu.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Luiza Biancuore Karina
Am peste 20 ani de experienţă de Tarot, astrologie şi clarviziune. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min