Fecioară Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Fecioară 24 aug. - 23 sep.
Planeta guvernatoare: Mercur
Culoarea: Albastru
Elementul: Pamânt
Piatra: Zafir
Horoscopul zilei
duminică, 10 decembrie 2023
Având în vedere că Dvs. veți fi afectat(ă) de consecințele acțiunilor Dvs., este de înțeles dacă vreți să luați singur(ă) o decizie. Totuși nu trebuie să uitați de faptul că nu veți parcurge singur(ă) drumul ales, așa că trebuie să discutați și cu cei care vă vor acompania. Ascultați sfaturile care vi se oferă, apoi puteți să procedați cum credeți de cuviință. Dacă totuși încercați să găsiți alte soluții, vă veți ușura situația.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 50 - 2023
În această săptămână s-ar putea să fiți deosebit de tensionat(ă). Va trebui să munciți mai mult, dar și să vă ocupați de activități administrative. Tocmai din acest motiv se recomandă să refuzați solicitările celor din jur, deoarece și așa situația este suficient de dificilă, și nu faceți progrese nici cu sarcinile Dvs. curente. Așa că nu vă mai asumați sarcini noi,mai bine începeți să vă rezolvați sarcinile și problemele curente. Altfel riscați să vă epuizați atât fizic, cât și psihic.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 10 decembrie 2023
64 15 80 57 61 47

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 50 - 2023
14 77 95 97 18 92
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Scorpion
Iubire
Peşti
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Rac

Atunci când Luna se află in zodia Racului sufletul se află în centrul atenției,suntem mai labili și sensibili.De asemenea luna in rac predispune la un atașament deosebit față de camin, de familie și de cei dragi. Tot în această perioadă sunt favorizate,activitățile casnice cum ar fi curățenia generală ,și acțiunile umanitare.Dacă este posibil,amânați în această perioadă calatoriile în străinătate,și tranzacțiile fianciare. Favorizează în schimb activitățile care au ca scop dezvoltarea cunoștințelor. Așadar,  este pozitivă atât în plan sentimental cât și în plan financiar.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să iei mai puțin în serios lucrurile în această perioadă!

Beauty tipp

Tratamentele anticelulitice efectuate în această perioadă sunt mult mai eficiente.Celor care suferă de probleme digestive li se recomandă să consume ceaiuri pentru îmbunătățirea digestiei întrucât efectul lor este multiplicat în această perioadă.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.

Fazele Lunii
Semilună în scădere

În această fază Luna este abia observabilă, se ridică în zori și apune după-amiaza devreme. Ea marchează sfârșitul unui ciclu, iar metafora lui este bătrânețea și înțelepciunea. El poartă misterul, cunoașterea interioară. Se vor face noi modificări în următorul ciclu al Lunii. A sosit timpul să renunțăm la lucruri vechi, inutile și să ne implicăm în sarcinile cu care ne confruntăm. Închiderea nu înseamnă neapărat că ceva se termină complet în viețile noastre, dar poate indica și faptul că vom ajunge la un nivel nou și mai înalt.

Sfatul ASTROTV.RO: Deoarece aceasta este o perioadă a transformării și schimbării, merită să planificăm transformarea mediului nostru de până acum: reamenajarea casei merge mai ușor, astfel încât armonia va fi mult mai mare.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Am 40 de ani de experienţă în tarot şi numerologie. Va pot ajuta in orice pro... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min