Săgetător Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Săgetător 23 nov. - 21 dec.
Planeta guvernatoare: Jupiter
Culoarea: Mov
Elementul: Foc
Piatra: Turcoaz
Horoscopul zilei
marți, 27 februarie 2024
Vă treziți într-o stare de spirit excelentă, și aceasta îi va influența și pe cei din anturaj. Sunteți foarte energic(ă) și doritor(oare) să intrați în acțiune, dar știți bine că o muncă susținută nu o veți putea face de unul(a) singur(ă). Din fericire există o mulțime de persoane în anturajul Dvs. pe care vă puteți baza. Dvs. nu trebuie să faceți decât să le recunoașteți prestanța și să nu vă zgârciți cu mulțumirile pentru ajutorul acordat. Procedând astfel, atunci când vă doriți să obțineți rezultate rapide, puteți să sperați la ajutor.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 9 - 2024
Pe parcursul săptămânii veți fi deosebit de pasionat(ă) și motivat(ă), aspect care are avantajele și dezavantajele ei. Aveți grijă să nu spuneți întotdeauna ceea ce credeți, deoarece sinceritatea Dvs. nu va fi apreciată de toată lumea. În schimb, cei din jur vor aprecia faptul că îndrăzniți să vă arătați sentimentele și că sunteți mult mai deschis(ă) și prietenos(oasă) față de ei. Nu ar strica să aveți aceeași atitudine și față de rudele pe care le-ați neglijat în ultimul timp.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: marți, 27 februarie 2024
32 8 1 30 65 50

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 9 - 2024
41 74 41 37 54 54
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Vărsător
Iubire
Berbec
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Peşti

Când Luna se află în Pești, devenim capricioși și labili. În această perioadă suntem mai vulnerabili, ușor de rănit, introvertiți, spirituali.Devenim foarte receptivi la lumea psihică, și suntem  tentați să trăim într-o lume de vis, să fugim de realitate.O perioadă în care ne amintim mai ușor ceea ce am visat,ceea ce ne ajută sa le interpretăm.Devenim mai empatici,oferind cu placere sprijinul moral celor care ni-l cer. Luna in Pesti ne confera o memorie foarte receptivă la impresiile pe care le primim.Ajungem mai ușor la un consens în ceea ce privesc problemele în relațiile de cuplu sau parteneriat.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Învață să trăiești cu picioarele pe pământ!

Beauty tipp

Perioadă excelentă pentru îndepărtarea negilor.Un masaj revigorator al picioarelor,vă va face bine,la sfărșitul tratamentului.

NutrițieTipp Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Lună în scădere

Luna în scădere are loc în următoarele 14 zile după luna plină – acum operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi, toate muncile manuale din casă sunt mai uşor făcute, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. Măştile cosmetice acţionează mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curăţenie fiere, rinichi) este mai eficient.

Sfatul ASTROTV.RO: În aceste zile,sunt mai eficiente activităţile desfăşurate în grădină sau natură. Ţine mai mult curăţenia din casă, deci apucă-te de treabă.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
V-ati saturat de singuratate, lipsa banilor, sunteti neintelesi? Nu stiti cum... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min