Peşti Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Peşti 20 feb. - 20 mar.
Planeta guvernatoare: Neptun
Culoarea: Indigo
Elementul: Apă
Piatra: Aquamarin
Horoscopul zilei
marți, 27 februarie 2024
Încă de dimineață sunteți într-o formă remarcabilă, și vă face mare plăcere să fiți în compania oamenilor. Tocmai de aceea veți reuși să finalizați asemenea sarcini, pentru care, fie aveți nevoie de prezența celor din jur, sau pur și simplu, să activați în echipă alături de ei. Important este că nu aveți de gând să activați de unul(a) singur(ă), și sunteți dispus(ă) să vă puneți în discuție preocupările mai mult ca niciodată. În același timp, sunteți și un bun ascultător, și tocmai de aceea, dacă cineva are o problemă, atunci sunteți dispus(ă) să-l ascultați până la capăt.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 9 - 2024
Veți fi obosit(ă) și irascibil(ă) toată săptămâna. Cel mai probabil pentru că simțiți că ceva nu este în regulă cu Dvs., și ar fi bine să faceți ceva investigații ca să evitați îmbolnăvirea. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți epuizat(ă) și din punct de vedere sentimental. Sunteți măcinat(ă) de faptul că în ultima perioadă lucrurile nu s-au desfășurat așa cum v-ați fi dorit, sunteți indispusă și mai tot timpul cu gândul la greșelile pe care le-ați făcut. Pesimismul Dvs. vă doboară la pământ.
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: marți, 27 februarie 2024
82 60 60 34 64 40

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 9 - 2024
79 22 68 42 79 88
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Taur
Iubire
Fecioară
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Peşti

Când Luna se află în Pești, devenim capricioși și labili. În această perioadă suntem mai vulnerabili, ușor de rănit, introvertiți, spirituali.Devenim foarte receptivi la lumea psihică, și suntem  tentați să trăim într-o lume de vis, să fugim de realitate.O perioadă în care ne amintim mai ușor ceea ce am visat,ceea ce ne ajută sa le interpretăm.Devenim mai empatici,oferind cu placere sprijinul moral celor care ni-l cer. Luna in Pesti ne confera o memorie foarte receptivă la impresiile pe care le primim.Ajungem mai ușor la un consens în ceea ce privesc problemele în relațiile de cuplu sau parteneriat.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Învață să trăiești cu picioarele pe pământ!

Beauty tipp

Perioadă excelentă pentru îndepărtarea negilor.Un masaj revigorator al picioarelor,vă va face bine,la sfărșitul tratamentului.

NutrițieTipp Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Lună în scădere

Luna în scădere are loc în următoarele 14 zile după luna plină – acum operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi, toate muncile manuale din casă sunt mai uşor făcute, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. Măştile cosmetice acţionează mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curăţenie fiere, rinichi) este mai eficient.

Sfatul ASTROTV.RO: În aceste zile,sunt mai eficiente activităţile desfăşurate în grădină sau natură. Ţine mai mult curăţenia din casă, deci apucă-te de treabă.
Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
V-ati saturat de singuratate, lipsa banilor, sunteti neintelesi? Nu stiti cum... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min