Peşti Horoscop zilnic | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Horoscopul
Peşti 20 feb. - 20 mar.
Planeta guvernatoare: Neptun
Culoarea: Indigo
Elementul: Apă
Piatra: Aquamarin
Horoscopul zilei
duminică, 29 ianuarie 2023
Cu toate că aveți o mulțime de idei vă lipsește avântul pentru ca să le puneți în practică. Mai bine amânați-le și încercați să vă destindeți și să vă decuplați de la cotidian. Să nu vă gândiți unde puteți găsi ajutoare, deoarece atunci când veți da de greutăți veți fi dispus(ă) să renunțați la toate. Totuși pentru obiectivele Dvs. merită să luptați, chiar dacă deocamdată nu treceți imediat la fapte. Celor dragi le face plăcere prezența Dvs. și atenția pe care le-o acordați.
Horoscopul săptămânii
Săptămâna nr. 5 - 2023
Veți fi în apele Dvs., energic(ă) și creativ(ă). În plus, vă veți exprima ideile și veți reuși să găsiți persoane dispuse să vă ajute să vă atingeți obiectivele. Să nu vă lăsați destabilizat(ă) de persoanele care vă invidiază, mai bine fiți și mai motivat(ă) în ciuda încercărilor lor de a vă face rău. Puteți fi mândru(ă) de realizările Dvs., deoarece ați obținute multe și acesta este doar începutul!
Numere norocoase
Numerele norocoase pentru azi: duminică, 29 ianuarie 2023
18 27 40 77 77 26

Numerele norocoase pentru săptămâna asta: Săptămâna nr. 5 - 2023
96 84 40 46 8 20
Nivelul energetic
Cum va fi ziua de azi? Notele sunt de la 1 la 5 (5 fiind cel mai bun)
Dragoste 
Bani 
Dispoziție 
Stil 
Compatibilitate
Prietenie
Taur
Iubire
Fecioară
Calendarul lunar astrologic
Luna în semnele zodiacale
Scorpion

Atunci când Luna se află în Scorpion  se simte o atracție deosebită către misticism și spiritualitate.  Imaginaţie arzătoare, ingenioasă, câteodată cu tendinţe morbide sau cu atracţie pentru moarte, fantasme şi lucruri ascunse. Suntem subiectul unor puternice tensiuni interioare. Se nelinişteşte cu uşurinţă sau are sentimente de vinovăţie. Psihicul  este condiţionat de noţiunile de moarte şi procreare. Secretos, greu de înţeles, emoţiile sale sunt foarte intense. Memorie capabilă de a sonda profunzimile psihicului. Ea îşi înfige rădăcinile foarte adânc, poate avea amintiri din vieţile anterioare sau amintiri care îi afectează psihicul.Nu face împrumuturi și încearcă să-ți amâni călătoriile ,dacă este posibil.

Sfatul pentru aceasta perioadă

Încearcă să ieși din zona ta de confort,să trăiești mai relaxat.

NutrițieTipp:

Alimentul de bază al acestei perioade sunt carbohidrații.Consumă în această perioadă cât mai multe supe și ciorbe,iar dintre legume este favorizat consumul  de spanac,macriș,varză,salată și ciuperci.
Fazele Lunii
Primul pătrar

În primul trimestru, luna ocupă un unghi drept cu Soarele, se ridică la prânz și se odihnește la miezul nopții. Acesta este momentul eliberării trecutului . Putem experimenta schimbări în multe domenii ale vieții, inclusiv în relațiile noastre umane. Interesant este că majoritatea cuplurilor se despart și divorțează. Nu e de mirare că în aceste zile crește dorința de independență și de libertate! În această perioadă  ne confruntăm cu multe provocări, dar dacă suntem persistenți, ne putem apropia de atingerea obiectivelor noastre! Luna oferă acum tot sprijinul necesar pentru a face față lucrurilor care nu mai servesc dezvoltării noastre.

Clarvăzători recomandați
Master
Deeamaanth
Expert cu peste patru decenii de experienţă în Tarot, astrologie şi clarviziu... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Master
Raisa Rai
“ Omul pozitiv zareste invizibilul,simte intangibilul si realizeaza imposibil... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Expertă în ghicitul din cărţi, descifrează tainele Tarotului. Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min
 
 
Sunt expertă în Tarot de mai bine de 7 ani. Am darul de a asculta si de a int... Detalii
Telefon
 
Interior:
Cost apel:
1,99 €/min