Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Zodia BALANȚEI

Zodie masculina de aer, predominant intelectuală, mentală, guvernată de planeta VENUS, planeta care sporește talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atracția fizică,dar și gelozia, superficialitatea, nepăsarea, imoralitatea.

Motto-ul Balanței:


Îmi deschid inima, împărtășesc experiențe agreabile cu altul și țin seama de nevoile lui, fără a deveni dependent de el. 

 BALANȚEI

Nașterea in zodia Balanței indică o mare nevoie de uniune prin căsătorie sau asociere. Personalitatea individului este foarte deschisă spre lume, societate, lumea largă fiind cele mai importante spații de manifestare ale preocupărilor sale. Viața sa este complet dependentă de ceilalți și s-ar putea spune că nu are o individualitate foarte puternică, așteptând în permanență sprijinul și aprobarea celorlalți. In căsătorie - depinde de partener, în afaceri - depinde de asociați, în familie - de celelate rude etc. Individul are mare nevoie să fie în compania celorlalți și să fie de ajutor. Numai societatea și viața socială îl fac să se simtă împlinit. Poate deveni o persoană populară în mediul său social sau poate avea parte de o căsătorie (sau o afacere) aducătoare de strălucire și optimism. Știe să asculte omul din fața sa, de aceea ar putea avea succes în domenii legate de lucrul/contactul cu publicul. Poate face carieră în lumea publicității sau a comerțului. Poate fi un bun arbitru in situații conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viața mondenă, arte frumoase. Mai are de învățat încă lecția cooperării cu ceilalți, fiind incă un capitol deficitar., fără a mai încerca să-și impună în permanență părerile. Chiar dacă nu îi convine ceva, arată un zâmbet de parcă totul ar fi perfect. Poate avea succes in domenii precum politica, justiția, relațiile publice,  unde iși poate folosi din plin inteligența, abilitățile analitice și spiritul justițiar. Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, petreceri, mondenități,modă, frumusețe, muzică, dans. În cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viață foarte tolerant. Ii place să iubească și să fie iubit, astfel încât căsătoria este unul din scopurile de bază ale unei Balanțe. Nu este atras de ceea ce îi seamană, ci mai ales de ceea ce i se pare opus sau complementar lui.

Bărbatul Balanță este curtenitor, cu maniere elegante, sensibil la frumusețea dar și la inteligența feminină. Nu-l intimidează femeile emancipate pentru că nu are înclinații spre autoritate și dominare. În cuplu, preferă relațiile de tip parteneriat, cu drepturi egale. Este, însă, atât de sensibil la farmecul feminin, încât îi este foarte greu să refuze o relație în plus. Astfel, se poate găsi oscilând între două femei, incapabil să tranșeze situația, din teama de a nu o răni pe vreuna dintre ele.

Femeia Balanță este genul care nu se plânge prea des și nu scoate în afara casei niciuna din problemele sale din căsnicie. Se poartă cu discreție și demnitate, conservându-și independența și capacitatea de a sta pe propriile-i picioare. Nu-și sacrifică niciodată cariera pentru dragoste și căsnicie, ci are abilitatea de a se achita la cel mai înalt nivel de ambele. Este o mamă care acordă multă încredere copiilor săi, respectându-le dorințele și aspirațiile.

BANI ŞI CARIERĂ
Balanţele vor reuşi să pună totul în echilibru anul acesta. Cariera va fi pe primul loc, alături de familie, însă nimeni nu se va simţi neglijat, iar locul de muncă promite satisfacţii pe parcursul anului, în special după luna aprilie.

DRAGOSTE
Balanţele singure sunt dornice de aventură în noul an, deci puţin probabil să se aşeze la casa lor sau să se angajeze într-o relaţie de lungă durată. Nativi mai cuminţi îşi dedică mare parte din an partenerului, spre consolidarea unei relaţii reuşite.

Compatibilitate cu alte zodii 
Excelentă (100%) — Balanță, Vărsător, Gemeni 
Bună (80%) — Săgetător, Leu 
Delicată, riscantă (60%) — Capricorn, Rac 
Dificilă, dar interesantă (50%) — Berbec 
Nerecomandabil (10%) — Scorpion, Fecioară

PENTRU DETALII PERSONALIZATE NU EZITATI SA APELATI LA UNUL DINTRE SPECIALISTII NOSTRII!

De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: