Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Astrologie și horoscop

Horoscop sexual - Cât de pasională este relaţia amoroasă?

În ce zodie v-aţi născut? Sunteţi un amant sau o amantă bună? Aparent fără nicio legătură, răspunsul la cele două întrebări dovedeşte contrariul. Desigur, pasiunea, romantismul ori pofta pentru plăcerile trupeşti secrete sunt influenţate de zodia în care v-aţi născut.

Berbec

(III. 21. - IV. 21.)

Berbecii, născuţi primăvara, fac parte dintr-o zodie de foc, trăsătură care se îşi pune amprenta inclusiv pe momentele intime. Berbecu este înfocat, iubeşte intens şi, spre deosebire de celelalte zodii, acestuia îi place cel mai mult sexul “bruscat”. Berbecul este mistuit în interior de un foc puternic, este înflăcărat, dar poate fi tandru şi afectuos deopotrivă.

Taur

(IV. 22 - V. 20.)

Taurul este opusul Berbecului. Merită să-i fie închinate ode pentru dragostea de viaţă pe care o manifestă. Ştie să savureze la maxim plăcerile senzuale, fie că este vorba despre poftele culinare ori consumul de băuturi fine, fie că este vorba despre un sărut fierbinte consumat prelung. Fiind o zodie de pământ, este o fire iubăreaţă care dă dovadă de multă răbdare. Construieşte clipele de plăcere pas cu pas şi este adorabil să-l vezi cum trăieşte cu bucurie fiecare moment. Aşadar, nu rataţi Taurii!

Gemeni

(V. 21. - VI. 21.)

Zodia Gemenilor este o zodie a aerului, motiv pentru care sunt voioşi, fără de griji, trăsături care sunt valabile şi în ceea ce priveşte viaţa lor sexuală. Reprezentantul acestei zodii poate avea mai multe iubite/iubiţi, dar odată ce se îndrăgosteşte, va deveni partenerul cel mai tandru şi cel mai atent de pe Pământ. Momentele de tandreţe cu partenerul/partenera, le va începe întotdeauna cu mângâieri lente, atingând mai întâi, cu vârful degetelor, gâtul, palma celuilalt… Şi de aici urmează restul poveştii… Gemenii sunt adorabili.

Rac

(VI. 22. - VII. 22.)

Racul îşi aşteaptă perechea în pat cu sentimente puternice şi cu gânduri romantice. Relaţiile stabile şi siguranţa reprezintă totul pentru Rac. Nu are o fantezie prea bogată, preferă mai degrabă jocurile sigure. Fidelitatea şi sensibilitatea de care dă dovadă pot naşte armonie în relaţia sa de cuplu. Pentru foarte mulţi, sexul sensibil, afectuos şi romantic reprezintă totul. Ceea ce este de înţeles…

Leu

(VII. 23. - VIII. 22.)

Înflăcărare, zgomot şi vanitate sunt cuvintele care descriu Leul. Cei pe care soarta îi va mâna în braţele unui Leu vor avea numai motive de bucurie: acesta va face totul pentru perechea sa. Pentru Leu este importantă plăcerea celuilalt, iar acest lucru îl face să se simtă mândru. În lift sau într-o cabină de probă la mall ori într-un pat franţuzesc, Leul va trăi la fel de intens o partidă rapidă de amor ca şi o noapte lungă şi fierbinte de dragoste… Este un amant înflăcărat care nu duce lipsă de fantezii erotice. Îi place să urle în momentul orgasmului.

Fecioară

(VII. 22. - IX. 23.)

Fecioara nu are nicio legătură cu “sexul murdar” şi nu va avea niciodată poftă pentru o partidă de amor în locuri neobişnuite. Dar asta nici nu este o problemă. Fecioara este mânată de sentimente adânci şi preferă o relaţie deschisă bazată pe un sentiment de egalitate şi parteneriat. Însă tocmai cu reţinerea sa calculată va stârni simţurile perechii sale…

Balanţă

(IX. 23. - X. 22.)

Este exemplul ideal de amant echilibrat şi atent. Nu se grăbeşte, dar nu este nici lent, plictisitor cu atât mai puţin. Balanţa este campionul atingerilor tandre şi al mângâierilor senzuale. Cei care vor face dragoste cu o Balanţă vor fi norocoşi şi fericiţi pentru că este un maestru al preludiului şi al desfătărilor de după. Şi nu numai!

Scorpion

(X. 23. - XI. 21.)

Scorpionul este, poate, cea mai motivată zodie dintre toate, din punct de vedere sexual. Este pasional şi acordă o mare importanţă sexului. Despre sex crede că este un joc sau o performanţă de atins şi, deşi este o zodie de apă, este o fire explozivă care trăieşte intens. Femeile şi bărbaţii Scorpion sunt periculoase: fac dragoste atât de bine încât pot provoca dependenţă partenerului sau partenerei…

Săgetător

(XI. 22. - XII. 21.)

Este zodia de foc cea mai echilibrată: este atent, are sentimente profunde şi se fereşte de exagerări. Este foarte inteligent şi totodată un partener de prima mână în aşternuturi. Flacăra sa arde constant. Are o fantezie bogată şi strălucitoare. Plăcerea partenerului este primul loc. Ce altceva v-aţi putea dori mai mult?

Capricorn

(XII. 22. - I. 20.)

Pentru Capricorn sexul nu este o prioritate. Firea sa este, mai degrabă, retrasă şi rece. Performanţa din pat nu reprezintă o preocupare primordială pentru acesta. Dar dacă săgeatea lui Cupidon îl va atinge, se va deschide precum o floare. Va fi cuprins de focul pasiunii şi va deveni un partener amabil, vesel şi entuziast.

Vărsător

(I. 21. - II. 19.)

Păzea! Vărsătorul poate fi un amant periculos. Îi place să fie sedus, este excentric şi adoră surprizele… Dă tot ce-i mai bun, apoi, brusc, se plictiseşte de tot şi imediat îl vom vedea cum dă târcoale unei alte “victime”… Umblă mereu cu ochii deschişi şi poate fi un amant minunat. Dacă vrea…

Peşti

(II. 20 - III. 20.)

Această zodie de apă este cea mai afectivă dar şi cea mai vulnerabilă dintre toate cele 12 zodii. Este amantul contradictoriu şi cel care oferă nopţi romantice. Un cuvânt greşit poate ruina totul la Peşti. Aşa că atenţie sporită! Peştii pot iubi foarte adânc şi sunt foarte devotaţi. Sunt senzuali şi emană un aer erotic fin… Hmmm…


De milenii, astrologia este omniprezentă în toate culturile omenirii, care a observat prezența divinației în mișcarea planetelor și a stelelor. Astrologia, și implicit horoscopul care derivă din ea, se bazează pe ideea că macrocosmosul sau tărâmul celestic sunt o reflecție a lumii pământești. Cu alte cuvinte: "Precum sus, așa și jos." Poziția stelelor și a planetelor în ziua nașterii afectează personalitatea, starea de spirit, karma și scopul vieții pământești. Dacă crezi în această filozofie, probabil că ai observat o asemănare interesantă, dacă nu chiar ciudată între tine și ceilalți nativi ai aceleiași zodii.

Pentru a te cunoaște mai bine sau pentru a înțelege oportunitățile și evenimentele ce te așteaptă în viață poți apela la o previziune astrologică. Totodată o analiză astrologică îți va oferi toate informațiile ca tu, respectiv personalitatea ta să poată triumfa exact așa cum îți este scris în stele.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: