Luminița de la capătul tunelului? | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Astrologie și horoscop

Luminița de la capătul tunelului?

Mulţi s-au întrebat de ce li se întâmplă românilor ceea ce li se întâmplă? De ce Saturn în Leu, din tema natală a Rusiei, face din aceasta o putere mondială, iar noi, care avem tot Saturn şi tot în Leu, avem parte de atâtea convulsii?

Enigma stă în configuraţia astrală. Dacă statul rus modern s-a născut cu Saturn în Leu, în casa puterii, adică a demnităţilor, statul român s-a născut şi el cu Saturn în Leu, dar în casa veniturilor materiale din propria muncă sau de pe urma activităţilor bancare. Probabil aţi observat că România a avut perioade de înflorire economică urmate imediat de prăbuşiri inexplicabile.

Când vorbim despre România, cred că ar trebui să vorbim despre mai multe Românii. Poate vi se pare bizar, dar aceste Românii au legătură între ele, pentru că reprezintă, în esenţă, ceea ce se regăseşte în ideea kantiană de negare a negaţiei: orice eveniment se reia, se repetă, dar pe o treaptă calitativ superioară. În astrologie, această idee ar putea fi tradusă prin lecţia de viaţă pe care o primeşte un popor, în decursul istoriei sale.

Fiecare moment istoric al României, cum ar fi Ziua Independenţei sau Ziua Naţională, are o dată de naştere astrală. Pentru România, se pot lua în discuţie cel puţin 3, dacă nu 4 mari momente istorice din epoca modernă: 24 ianuarie / 5 februarie 1859 – Unirea Principatelor Române, 1 Decembrie 1918 – făurirea României Mari, 30 decembrie 1947 – instalarea regimului comunist în România, prin abolirea monarhiei, şi, în sfârşit, 22 decembrie 1989 – prăbuşirea sistemului comunist. Fiecare dintre aceste evenimente majore a avut un ascendent diferit: în Rac, în Vărsător, în Taur şi în Berbec, adică apă, aer, pământ, foc.

Foarte multe lucruri legate de România ultimului veac din al doilea mileniu creştin se regăsesc clar în tranzitele şi progresiile peste momentul 1 decembrie 1918. De aceea am luat ca punct de plecare în analiza noastră astrală, tocmai crearea României Mari.

Cam aşa am putea descrie flash-ul astrologic al clipei în care se proclama unirea tuturor provinciilor istorice româneşti, la Alba Iulia, în 1918. Având ascendentul în Vărsător, românul s-a dovedit a fi, ca de obicei, altruist, primitor şi defensiv. În ce priveşte ultima caracteristică, ştim foarte bine că, aşa cum susţinea şi Nicolae Iorga, în timp ce Apusul construia castele şi se dedica artei, românii apărau poarta de răsărit a Europei cu propria viaţă. Adevărul este că românii sunt un popor defensiv, el nu a atacat şi nici nu a dorit pământurile altora, ci şi-a apărat pământul natal. Pasivitatea aceasta este determinată de prezenţa lui Saturn în Casa a VII-a natală a României.

Casa a VII-a semnifică parteneriatele, dar arată şi duşmanii pe care îi avem, iar prezenţa lui Saturn acolo spune că avem parte de duşmani puternici, pe care îi înfrângem şi cu arma, dacă trebuie, dar îi învingem mai ales cu diplomaţie şi cu înţelepciune. Jupiter, aflat în Casa a V-a, casă succedantă, vorbeşte despre robusteţea creativităţii românului. Aşa se explică succesul conaţionalilor noştri, la epoci diferite, în străinătate. Neptun în Casa muncii, casă cadentă, deci slăbită vibraţional, face ca românilor să le placă să se adune în organizaţii de tot felul – vezi numărul mare de partide, sindicate etc. Din păcate, acest fenomen nu este însoţit şi de stabilitate, un mare defect fiind repeziciunea cu care aceste organizaţii se dezintegrează, precum şi moralitatea unor membri care trec cu uşurinţă de la o ideologie la alta.

Marte în Capricorn înseamnă, înainte de toate, o rezistenţă fenomenală la efort. Această poziție explică răbdarea nativă cu care este înzestrat poporul român. Din acest motiv, la noi nu s-a produs o revoluţie de catifea, ci una de sânge!

Și în 2010 România se va confrunta nu cu una ci cu mai multe crize de identitate, cu bulversări şi revolte mocnite, în cel puţin două rânduri, care vor pot deveni explozive în ianuarie şi începutul lunii februarie. Apoi, spre sfârşitul lunii mai şi în iunie va fi un moment de criză pentru guvernanţi, deoarece promisiunile financiare neonorate în tentativa armonizării cu cerinţele aderării la UE pot transforma momentul într-o adevărată revoltă. În august şi septembrie este posibil să cuantificăm rata șomajului, ceea ce va deteriora şi mai mult imaginea instituţiei guvernamentale şi a premierului. Este evident că se va accentua clivajul social dintre săraci şi bogaţi, pentru că soluţiile găsite de guvernanţi nu vor fi suficiente.

Românii vor manifesta o deschidere tipic uraniană pentru experienţe inedite, pentru lucruri noi, care altora le este teamă să le încerce şi care ar putea fi luminiţa de la capătul tunelului pentru ieşirea din criză. Mai mult ca niciodată, atenţia lor şi a guvernanţilor va fi îndreptată spre viitor gata să rezolve problemele într-un mod inventiv şi original. Foarte mulţi dintre noi vor simţi nevoia să se apropie de metafizică, vor fi interesaţi de ultimele descoperiri ştiinţifice sau pur şi simplu vor fi fascinaţi de…calculatoare! Alţii, dimpotrivă, se vor orienta spre terapiile alternative sau pur şi simplu, îşi vor descoperi talentele curative.

Vom încerca să reparăm greşelile din trecut muncind din greu. Toţi ne dorim un standard de viaţă mai bun, dar mentalitatea, necredinţa, reaua intenţie sau invidia, intoleranţa şi egoismul, vor face destul de greu de atins acest ideal. Mai mult frustrările ultimelor luni îşi vor arăta colţii – stările de irascibilitate, arţagul, cheful de ceartă, ţâfna, veleităţile revendicative, toate parcă se vor aduna ca să ne tragă în jos.

Vrem totul deodată fără să ne gândim că mai întâi trebuie să lecuim rănile existente şi abia apoi să plecăm la drum, adică să îndreptăm ce se mai poate îndrepta şi abia apoi să căutăm soluţii ca să mergem mai departe. Trebuie să fim conştienţi că avem forţa şi puterea să depăşim aceste momente.

Sunt favorizate proiectele şi deciziile clare, precise, ţintite. Acestea toate depind de viteza de reacţie a guvernului şi de modul în care premierul va ştii să focalizeze atenţia asupra problemelor şi să recâştige încrederea românilor. O mulţime de proiecte, de la cele de afaceri cu atragere de capital străin, granturi, împrumuturi, fonduri nerambursabile până la politici monetare adaptate şi la proiecte culturale, vor fi luate în dezbatere şi avizate pentru a fi puse în practică. Totul însă cu condiţia ca guvernanţii să se mişte repede. Nu spun că va fi uşor dar de viteza cu care vor lua decizii depinde modul în care vom depăşi perioada de criză, cu cât ne vom pierde mai puţin timpul cu lucruri mărunte cu atât avem şansa să punem în practică proiecte de anvergură şi dialogul social să se desfăşoare într-o atmosferă calmă, lucrativă cu beneficii de ambele părţi.

De neliniște, debusolare, deziluzie, senzația că lucrurile bat pasul pe loc vom avea parte și în a doua parte a anului. Cel mai bun lucru care îl poate face guvernul este să fie consecvent cu proiectele sale, să nu mai dea impresia ca bâjbâie. Toate acestea vor supune populația la provocări care vizează credința și încrederea.

În câteva zile însă lucrurile pot intra pe făgașul normal. Guvernul trebuie să dea dovadă de transparență în tot ceea ce face, dar mai ales să pedaleze pe proiecte realiste, cu scop bine determinat fără excese însă. Sfatul astrelor pentru această perioadă sunt moderație și austeritate. Este posibilă adoptarea unei strategii sociale.

Multe familii destrămate, va exploda rata divorţurilor, partajări tensionate.

Rata infracţiunilor prin violenţă va fi constantă, cu izbucniri neaşteptate, în preajma eclipselor. Accentuată rămâne predispoziţia spre accidente violente – de autoturism, de avion, explozii de butelii, incendii, furtuni cu destule victime.

În plan economic, s-ar putea ca şomajul să scape de sub control chiar dacă, paradoxal, este controlată inflaţia. Moneda națională deși aparent în creștere va continua să fie instabilă. Se vor căuta şi soluţii legislative pentru a stopa dezvoltarea economiei subterane prin munca la negru. Iar criza economică este departe de a se fi terminat. Ruperi de contracte şi de asocieri.

O adevărată relansare ar putea cunoaşte agricultura, prin încurajarea dezvoltării agro - şi eco - turismului. Este domeniul în care vor veni cele mai multe fonduri nerambursabile.

Ca sănătate, se va remarca o creștere progresiv ă a bolilor de inimă, de stomac, a diabetului și vom asista, cu Pluto în Capricorn, și la o recrudescență a bolii canceroase.


De milenii, astrologia este omniprezentă în toate culturile omenirii, care a observat prezența divinației în mișcarea planetelor și a stelelor. Astrologia, și implicit horoscopul care derivă din ea, se bazează pe ideea că macrocosmosul sau tărâmul celestic sunt o reflecție a lumii pământești. Cu alte cuvinte: "Precum sus, așa și jos." Poziția stelelor și a planetelor în ziua nașterii afectează personalitatea, starea de spirit, karma și scopul vieții pământești. Dacă crezi în această filozofie, probabil că ai observat o asemănare interesantă, dacă nu chiar ciudată între tine și ceilalți nativi ai aceleiași zodii.

Pentru a te cunoaște mai bine sau pentru a înțelege oportunitățile și evenimentele ce te așteaptă în viață poți apela la o previziune astrologică. Totodată o analiză astrologică îți va oferi toate informațiile ca tu, respectiv personalitatea ta să poată triumfa exact așa cum îți este scris în stele.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Deeamaanth
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Carla
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Florina
Interior:
 
Iladia
Interior: