Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Astrologie și horoscop

Horoscopul carierei pentru fiecare zodie

Poziţia astrelor pe cer din momentul naşterii influenţează, pe lângă o serie de alte trăsături, şi felul în care ne croim o carieră de succes. Cu toţii avem o predispoziţie în a acorda atenţie mai mare sau mai mică evoluţiei noastre profesionale. În funcţie de zodie, fiecare dintre noi prezintă afinităţi diferite în ceea ce priveşte disponibilitatea de a avansa pe plan profesional.

Berbec

Dacă este vorba despre propria sa evoluţie în plan professional, nu cunoaşte glumă. Nu este omul care să asculte de alţii, ca urmare acesta va ajunge de cele mai multe ori liderul grupului, fie că asta este voinţa sa, fie pur şi simplu datorită unei conjuncturi favorabile. Are o abilitate desăvârşită de a combina şi de a vedea în ansamblu lucrurile. Acţionează din instinct şi cu curaj şi nu se fereşte să mizeze pe strategii uneori riscante. În timpul orelor de lucru afişează o energie debordantă care îi inspiră pe cei din jur. Adoră competiţia dar şi să câştige, însă nu este destul de perseverent. Are tendinţa de a se ocupa de zece lucruri deodată, iar apoi le lasă baltă pentru a se dedica unui alt lucru. Cu toate acestea, eşecurile nu-l dezarmează. Din contră, provocările noi îl vor mână spre noi domenii de activitate.

Va obţine rezultate în domeniile în care are posibilitatea să descopere lucruri noi. Datorită apetitului său pentru provocări, nu-l va deranja dacă drumul care duce spre success este presărat cu obstacole.

Taur

Este o forţă de muncă bună. Felul în care munceşte poate fi descris cu cuvinte precum precizie, sârg, şi în plus este un coleg extrem de rezistent. Nu poate fi şantajat, este de încredere şi tine cu dinţii la reguli, dar are nevoie de linişte pentru îndeplinirea sarcinilor. Atunci când apar situaţii de confuzie generală se va orienta mai greu şi nu va face faţă situaţiilor neprevăzute. Este omul argumentelor şi a logicii. Siguranţa şi stabilitatea sunt cele mai importante pentru Taur.

În ceea ce priveşte trăsăturile negative, trebuie amintit faptul că nu suportă să fie contrazis, deoarece este convins de calităţile sale extraordinare şi este convins că părerea sa cântăreşte întotdeauna mai mult. Poate deveni un bun lider, dar dacă se îngrijorează prea mult, poate ruina lucruri care altfel mergeau bine.

Gemeni

Prea puţine sunt situaţiile din viaţă în care va rămâne jos. Se adaptează uşor în meseria sa, este maleabil, şi poate duce multe sarcini. Dă dovadă de creativitate şi spontaneitate. Este adeptul lucrurilor bine gândite, este flexibil şi prefer locurile de muncă care implică multe călătorii. Monotonia este marele său duşman şi se simte bine doar în faţa provocărilor. Datorită unui simţ exceptional pentru limbile străine, vorbeşte fluent mai multe limbi, motiv pentru care poate accepta joburi în străinătate.

Un minus ar fi faptul că acceptă mai multe sarcini decât reuşeşte să ducă la îndeplinire. Din această cauză îşi risipeşte energiile.

Rac

Se adaptează uşor, este flexibil şi se acomodează uşor noilor împrejurări. Deşi este pasiv şi retras, nu permite ca alţii să-l influenţeze. Datorită atitudinii sale servile, acesta iese cel mai mult în evidenţă dintre toţi colegii săi. Scopul său nu este acela de a avansa pe plan professional sau de a obţine o mărire de salariu ori o poziţie nouă. Motivul pentru care munceşte sârguincios la locul de muncă este că nu doreşte ca cineva să-i poată critica munca în vreun fel. Lasă la o parte chiar şi respectul de sine - în loc să aibă încredere că ar putea obţine recunoaştere din partea superiorilor – şi preferă să-şi facă treaba cât mai bine posibil, ca să nu aibă nimic pentru care să se ruşineze. Scopul său final este liniştea. Doreşte să fie lăsat în pace, întrucât nu poate munci sub presiune, fie ea emoţională sau materială.

Îi place dacă îi sunt recunoscute calităţile, dar nu este o fire carieristă. Nu dorinţa de a parvenu sau ascensiunea profesională şi nici dorinţa de a conduce alţii nu-l mână în viaţă. Dacă este iubit şi dacă se simte în siguranţă, poate schimba lumea.

Leu

Fie că este şef, fie că nu, va fi mereu peste ceilalţi, de multe ori într-un mod foarte subtil. Firea sa emană autoritate şi inspiră imediat respect celorlalţi. Este făcut să conducă, dar ucă pe scara socială cuminte şi cu demnitate. Este perseverent şi maximalist, pentru că nu acceptă ca demnitatea să-i fie pătată de o înfrângere rezultată în urma unei confruntări profesionale. Intră într-o competiţie cu drag, dar nu reacţionează bine când este învins. Se va dovedi apt pentru orice job în care îşi va putea etala talentul oratoric, mai ales dacă va avea şi un public care să-l asculte. Pentru Leu este important să aibă o meserie la modă şi să şi obţină succese în ea.

Fecioară

Munca ocupă un loc central în viaţa Fecioarei. Fie că este vorba despre persoana acesteia sau despre percepţia altora, ori despre munca altora, succesul, entuziasmul şi rigurizitatea sunt cuvintele de ordine. Munceşte sistematic şi organizat, este riguros, logic şi se adaptează rapid schimbărilor. Nu se mulţumeşte cu treaba făcută pe jumătate. Nu are pereche când vine vorba de gândirea logică sau de isteţime. Este un bun organizator şi analist. Are capacitatea de a judeca şi rezolva orice situaţie pe baza experienţelor din trecut. Cu greu va găsi un adversar pe măsura sa. Nimic nu-I scapă, niciun detaliu, cât de mic, nicio greşeală nu-i scapă atenţiei.

Nu se grăbeşte să avanseze pe scara socială. De regulă, aşteaptă cu răbdare ca ceilalţi să-l desemneze liderul lor. Îi place ordinea şi le-o impuneţi celor din jur. Poate fi conducătorul ideal, care face judecăţi reale asupra celorlalţi.

Balanţă

Construirea carierei nu-l motivează şi nici nu acceptă sarcini care să-i depăşească capacităţile sau puterile. Balanţa este o fire diplomatică, cu tact şi un bun observator, care mediază abil între doi terţi care nu se înţeleg. Cântăreşte bine lucrurile, de aceea de cele mai multe ori ia decizii corecte. Respectă regulile, are un simţ dezvoltat al adevărului, dar nu este făcut pentru a depune eforturi de durată. Se simte în largul său şi este cel mai productiv atunci când lucrează în echipă. Nu este o fire independentă pentru că are dificultăţi în a reacţiona la situaţii imprevizibile. Îşi dă toată silinţa pentru a se integra oriunde, însă firea sa echilibrată îl va scoate în evidenţă în faţa colegilor.

Scorpion

Acesta merge înaintea provocărilor, ia taurul de coarne. Îi face plăcere să rişte şi dacă vrea să obţină ceva atunci consideră că orice mijloace îi sunt permise. Dacă este nevoit, va trece cu uşurinţă peste alţii doar pentru a demonstra că este capabil şi că poate reuşi oricând. Felul lui îndrăzneţ, aproape obraznic, devine repede obositor şi enervant, motiv pentru care colegii săi îl vor ocoli după un timp. Desigur, aceştia sunt conştienţi că nu este bine nici să-l irite, acesta fiind o fire răzbunătoare care uită greu...

Scorpionul poate face carieră în domenii în care se poate bizui pe propria sa persoană, nefiind un jucător de echipă. Comunică cu dificultate, se adaptează greu şi nu suportă ca alţii să decidă asupra timpului său ori să-i delege sarcini. Are un al şaselea simţ dezvoltat care deseori îl ajută să prevadă acele lucruri care îi pot conferi un avantaj în faţa concurenţei. Dar nu are voie să abuzeze de această capacitate.

Săgetător

Este genul de om care îşi doreşte cu ardoare să ajungă cât mai sus, în funcţii de rang înalt. Mereu va vrea să ajungă mai sus decât este şi tocmai din acest motiv învaţă şi se educă continuu. Este mereu la zi în meseria lui, chiar dacă se mai şi laudă uneori cu acest lucru. Nu suportă monotonia de zi cu zi, dar iubeşte provocările şi se aventurează cu bucurie în domenii noi pentru el. Nu se lasă dezarmat de eşecurile de moment, căci mereu îşi fixează mai multe obiective şi se mulţumeşte să îndeplinească măcar unul.

Săgetătorul poate deveni un bun conducător, fiind născut pentru a organiza şi dirija, lucruri pe care, de altfel, le face cu plăcere. Reacţionează repede, ştie să aprecieze şi să evolueze imediat o situaţie, decide prompt şi identifică neîntârziat soluţiile. Este o fire directă, predispusă să-şi spună părerea oricui. Cel mai mare minus al său este că nu are simţul timpului, motiv pentru care întârzie cu îndeplinirea sarcinilor. Are o predispoziţie înspre a lua decizii pripite. Începe multe lucruri deodată, este mânat de entuziasm pentru o vreme, dar mai apoi va fi deziluzionat de planurile sale şi implicit le va abandona. Lucrează rapid şi cu entuziasm, însă trece cu prea mare uşurinţă peste detalii. Ca lider, de multe ori va pretinde în loc să ceară frumos…

Capricorn

Deseori este acuzat de carierism şi că parvenirea este pe primul loc printre scopurile sale în viaţă. Însă nu împlinirile îl vor mâna ci obţinerea siguranţei financiare. Succesele repurtate pe tărâmul muncii constituie pentru acesta doar un sprijin material, căci dacă nu se simte stabil din punct de vedere financiar, atunci echilibrul său sufletesc va fi serios perturbat. Minuţios, precis, stăruitor şi cu frica legii, nu va vrea niciodată să avanseze uzitând de metode mai puţin ortodoxe sau ilegale. Munceşte din greu, îşi dă silinţa, este persuasiv, dar nu-şi fixează obiective pe termen lung, preferând paşii mărunţi în atingerea scopurilor. Este diplomat, breaz şi cinstit, dar în acelaşi timp este încăpăţânat şi de neinfluenţat. Ca lider este întotdeauna nepărtinitor, nu face excepţii şi rămâne obiectiv. Ca subaltern este foarte săritor.

Capricornul nu este adeptul schimbărilor. Îşi schimbă cu greu locul de muncă sau domeniul de activitate. Dacă a luat-o pe un drum, acesta va continua să meargă pe acelaşi drum atâta timp cât îi este cu putinţă. Nu-l deranjează nici dacă asta înseamnă să rămână blocat la acelaşi nivel. Preferă un loc de muncă stabil şi comod şi evită sistematic să se expună riscurilor.

Vărsător

Este colegul cel mai drăguţ, cel mai amabil, dar în acelaşi timp extrem de imprevizibil. Este un umanist convins, mereu preocupat de soarta celorlalţi. Este un bun jucător de echipă, cooperant şi flexibil, caută mereu situaţiile în care să poată fi de folos celorlalţi. Este sârguincios şi debordează de entuziasm, entuziasm care devine contagios pentru cei din jur. Suportă cu greu să aibă un superior deoarece nu-i place să i se spună ce să facă. În schimb, poate ajunge un conducător excepţional întrucât în timpul orelor de lucru se dedică exclusiv sarcinilor care i-au fost încredinţate şi nu pierde timpul cu chestiuni personale.

Este un orator excelent, are mereu argumente precise şi putere de convingere sporită. Mintea îi merge brici, posedă un simţ intuitiv dezvoltat şi datorită calităţilor sale de strateg excepţional vede dincolo de obstacole, putând identifica uşor chiar şi trucurile competitorilor.

Peşti

Este o fire maximalistă, care doreşte necontenit să obţină recunoaştere din partea celorlalţi. De aceea, face tot ceea ce îi stă în putere pentru a obţine rezultate pe plan professional. Va cunoaşte succesul mai ales în domenii care presupun răbdare, devotament, simţ psihologic şi creativitate. Preferă să lucreze din umbră, de acee evită apariţiile publice. Are o predispoziţie înspre a înţelege şi a se mula pe starea interioară a celorlalţi. De aceea, chiar cu riscul de a rămâne în linia doi, este dispus să pună umărul pentru succesul altuia. Evită situaţiile conflictuale şi dacă totuşi îşi va ridica vocea va fi tot pentru interesul altora şi nu pentru cel propriu.


De milenii, astrologia este omniprezentă în toate culturile omenirii, care a observat prezența divinației în mișcarea planetelor și a stelelor. Astrologia, și implicit horoscopul care derivă din ea, se bazează pe ideea că macrocosmosul sau tărâmul celestic sunt o reflecție a lumii pământești. Cu alte cuvinte: "Precum sus, așa și jos." Poziția stelelor și a planetelor în ziua nașterii afectează personalitatea, starea de spirit, karma și scopul vieții pământești. Dacă crezi în această filozofie, probabil că ai observat o asemănare interesantă, dacă nu chiar ciudată între tine și ceilalți nativi ai aceleiași zodii.

Pentru a te cunoaște mai bine sau pentru a înțelege oportunitățile și evenimentele ce te așteaptă în viață poți apela la o previziune astrologică. Totodată o analiză astrologică îți va oferi toate informațiile ca tu, respectiv personalitatea ta să poată triumfa exact așa cum îți este scris în stele.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: