Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Dragoste şi viaţa de cuplu

Sa vorbim despre dragoste

Cel mai sanatos ingredient pentru o viata plina de culoare este dragostea! Iar cel mai greu este sa definim ce inseamna acest sentiment fara de care nu putem evolua ca oameni, iar de multe ori nici nu stim ce ne dorim de la un partener ideal

Cum sa stii daca ai ales partenerul potrivit in viata

 
Cel mai sanatos ingredient pentru o viata plina de culoare este dragostea! Iar cel mai greu este sa definim ce inseamna acest sentiment fara de care nu putem evolua ca oameni, iar de multe ori nici nu stim ce ne dorim de la un partener ideal.
Dragostea nu ar trebui sa fie conditionata sau fortata, caci atunci cand exista orice mica conditionare sau obligativitate, de fapt nu mai exista dragoste.
Acesta este unicul sentiment care ar trebui sa fie pur, sincer, altruist!
Ca sa iti alegi un partener/partenera ideala ar trebui sa te asiguri ca persoana respectiva merge cu tine la razboi si trage in acelasi sens cu tine, luptand cot la cot cu tine pentru implinirea viselor de cuplu, care ar trebui sa fie comune.

indragostiti

Daca vezi ca persoana de langa tine este egoista si prefera sa traga doar pe tine sau poate doar prefer o relatie sexuala cu tine, sau isi satisfice propriile capricii folosindu-se de tine, nu este acolo cand ai nevoie de ea/el, nu stie sa te citeasca cand nu spui nimic si nu este atent/atenta cand vorbesti inseamna ca nu este ceea trebuie si te complaci intr-o relatie nepotrivita poate doar din teama de singuratate, nerealizand astfel ca te complaci intr-o relatie toxica care iti ofera singuratate in doi, care doar aduce surplus de suferinta, faramitandu-ti inima in bucati pe care cu greu le vei mai aduna intr-un tot unitar.
Nu ar trebui sa ramai blocat intr-o astfel de relatie care iti raneste profund sufletul, la fel cum nu este niciodata indicat sa alegi un partener comparandu-l cu cel de dinainte sau cu prima “dragoste”.
Partenerul ideal trebuie sa fie acela care iti este cel mai bun prieten, stie sa te asculte, te critica cand gresesti, te ajuta cand nu poti, te invata cand nu stii, te lauda cand reusesti, te incurajeaza cand ai in fata cate o oportunitate, sufera impreuna cu tine, se bucura impreuna cu tine, care nu urmareste povestea ta de viata, ci o creeaza alaturi de tine, cu tine.
Niciodata nu trebuie sa fie copia ta fidela, caci daca ar fii la fel ca tine, sigur nu te-ar atrage. Partenerul de viata trebuie sa fie varianta imbunatatita a ta, sa te completeze, sa fie complice cu tine, caci dragostea adevarata inseamna complicitate, completivitate, reciprocitate, incredere, respect, loialitate.
Daca te jigneste sau iti vorbeste cat de putin urat inseamna ca nu are pic de respect pentru tine si in asa situatie este evident ca nu poate exista un sentiment de iubire.

iubire

Dragostea adevarata este ca o dragoste divina: exista, desi nu o vezi, o simti, desi uneori nu este palpabila, te ridica intotdeauna de la pamant, chiar daca o face din umbra si te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta, pentru ca intotdeauna vei da ce este mai bun in tine cand iubirea este sincera si neconditionata.
Viata este facuta pentru a fi traita, nu ca sa aibe un scop anume. Alege un partener care stie sa te faca sa razi, care sa fie spontan si sa stie s a te scoata din cotidian, oferindu-ti aventuri inedite, care stie sa iti ofere o imbratisare si te sarute pe frunte fara a spune nimic cand simti ca nu mai poti, care are grija sa te odihnesti cand esti epuizat, care sa iti ofere un umar pe care sa te poti baza oricand si pentru orice, care sa te faca sa nu iti fie frica de nimic si sa nu te ingrijorezi pentru ziua de maine.
Viata, dragostea este darul pe care trebuie s ail traim zi de zi, in present! Trecutul este istorie, viitorul este o nebuloasa, traim timpul de azi, present caci este darul cel mai de pret!
Pentru sfaturi in a atrage partenerul de viata ideal puteti primi de la expertii nostril, la fel cum ei va pot ajuta sa intelegeti ce fel de persoana vi se potriveste alaturi, asa ca nu ezitati sa apelati la predictiile lor!
Iar voi, fetelor, daca nu simtiti din prima ca ar putea castiga orice batalie a vietii alaturi de voi, daca nu sacrifica nimic pentru voi si nu sunteti, dupa mamele lor, cel mai important lucru din viata lor, vedeti-va de drum, altfel garantat veti suferi!
Maya
 


Dragostea este una dintre cele mai profunde și mai intime trăiri ale ființei umane și fiecare om merită să aibă parte de ea. Fiind o trăire umană și, astfel prin însăși natura ei, este o experiență complicată. Viața noastră este pur și simplu mai bună și funcționează mai bine atunci când iubim și suntem iubiți. Pe de altă parte, insecuritatea ce derivă din sentimentul iubirii poate duce la tulburări emoționale grave.

De aceea, nu este surprinzător că iubirea este unul dintre cele mai populare subiecte cu care sunt abordați clarvăzătorii. Cele mai des întâlnite întrebări fiind cele ce izvorăsc din incertitudinile vieții de cuplu, sau acelea legate de îndoielile pe care o persoană le are când se află în căutarea jumătății sale.

Atunci când sunt dezamăgiți în dragoste, foarte mulți oameni tind să creadă că singura lor speranță stă în spiritualitate, în magie sau în vrăji așa cum le-au văzut de la bunici și străbunici. De secole, oamenii apelează la farmece și descântece, atunci când au nevoie de intervenția divină a forțelor supranaturale pentru a produce efectele dorite. Un clarvăzător pe probleme de dragoste poate ajuta un om încurcat în meandrele iubirii.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 

Comentarii

Am depasit momentele grele cu ajutorul dansei.De la mine aveti 5 stele.
Sorina
2024. mai 15.
Interior: 700
Sunați-măIndisponibilOcupat
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: