Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Aşa puteţi să vă păstraţi partenerul!

Urmaţi sfaturile noastre şi aşa puteţi să faceţi faţă provocărilor vietii de cuplu!

Oferiţi-i celuilalt cat mai multă diversitate!

Îmbrăcaţi-vă si machiaţi-vă în fiecare zi altfel pentru a ieşi din obişnuinţa cotidiană. Surprindeţi-vă partenerul cu capacitatea voastră de adaptare la orice situaţie: mergeţi într-o seară la un concert rock şi în seara următoare la un concert de muzică clasică, luaţi împreună o cină romantică la lumina lumânărilor sau după ce ieşiti de la cinema mergeţi la un Fastfood sa mâncaţi ceva. Important este ca alesul vostru să fie permanent surprins.

Complimentaţi-l în fiecare zi!

Partenerul vostru nu este nici mai isteţ, nici mai frumos, nici mai plin de umor decat ceilalţi bărbaţi de pe acest glob pământesc. Totuşi voi l-aţi ales pe el, ceea ce înseamnă că are ceva care vă place şi care v-a atras la el. Spuneţi-i că el este CEL MAI BUN. Când vrea să facă pe eroul, încercaţi să nu-l descurajaţi.

Nu vă transformaţi în supraveghetorul său!

Chiar dacă nu vă place în totalitate felul în care se îmbracă sau prietenii pe care îi are, arătaţi-vă tolerantă şi iubitoare faţă de el. Încercaţi să nu îl schimbaţi, decât în cazul în care acest lucru este absolut necesar. Faceţi asta fără ca el să observe şi încercaţi să nu îl împovăraţi cu aşteptările voastre. Acceptaţi-i gusturile şi obiceiurile!

Păstraţi un aer de mister în ceea ce vă priveşte!

Cine poate să te oblige să spui întotdeauna adevărul? Nimeni. Nici măcar Conştiinţa ta. Încercaţi, atunci când situaţia o cere să evitaţi un răspuns concret şi zâmbiţi misterios. Nu vorbiţi despre trecutul vostru. Nu trebuie să îi dezvăluiţi niciodată unui bărbat câţi au mai fost înaintea lui. Dacă el insistă, povestiţi-i de două-trei relaţii, dar nu mai mult.

Fiţi generoase!

Nu căutaţi motiv de ceartă pentru fiecare factură sau notă de plată restantă, dacă observaţi că celălalt a calculat greşit, deşi greşeşte întotdeauna în favoarea lui. Fiţi diplomată şi nu vă certaţi cu el din cauza banilor. Spuneţi-i clar că relaţia voastră nu se măsoară în bani.
 

Fiţi întotdeauna atrăgătoare!

Chiar dacă partenerul vostru vă cunoaşte fiecare părticică a corpului, nu neglijaţi niciodată felul în care vă imbrăcaţi sau vă pieptănaţi. Pentru partenerul vostru e necesar să arătaţi întotdeauna ca în prima zi în care v-a cunoscut. Mai bine întârziaţi puţin, dar vă prezentaţi într-o ţinută perfectă.

Nu fiţi o povară!

Nu vă încărcaţi partenerul cu grijile şi problemele voastre din familia de origine sau cu problemele de la locul de muncă; acestea nu sunt adevărate drame. Problemele astea se rezolvă oricum de la sine mai devreme sau mai târziu, de aceea nu este necesar să vă încărcaţi negativ partenerul şi să îi stricaţi ziua.

Fiţi superamuzante!

Chiar dacă vă este greu, câştigaţi-i prietenii de partea vostră. Daţi-le un semn şi fiţi foarte amabile cu ei. Surprindeţi-i cu vorbe bine mesteşugite, cu zâmbete de apreciere şi oferiţi-le ajutorul vostru. Dacă faceţi aşa veţi avea atât susţinerea prietenilor lui cât şi aprecierea lui, care va fi încântat că partenera lui îi acceptă şi apreciază prietenii.

Nu vă plângeţi şi nu fiţi isterice!

Partenerul vostru v-a promis ceva şi a uitat să îşi îndeplinească promisiunea, iar voi v-aţi simţit dezamăgite. De accea sunteţi furioase şi vă gândiţi numai la asta, ba mai mult doriţi să îi cereţi socoteală pentru neîndeplinirea promisiunii. Nu vă lăsaţi dominate de furie şi încercaţi să abordaţi subiectul cu tact şi diplomaţie astfel încât partenerul să nu se simtă tras la răspundere, ci să înţeleagă faptul că prin nerespectarea promisiunii v-a făcut să suferiţi. Nu îi reproşaţi acest lucru luni întregi. Dacă simţiţi nevoia să vă plângeţi cuiva o puteţi face fie cu mama, fie cu cea mai bună prietenă. 

De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: