Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Aura Energetică. Cum o vizualizăm?

Aura este un câmp energetic care radiază din şi în jurul tuturor fiinţelor vii. Oamenii de stiinţă, psihologii şi consilierii spirituali, toţi au perceput Aura în diverse feluri. Noi oamenii, avem o Aură proprie, ca şi animalele şi chiar plantele.

Acţiunile, gândurile şi emoţiile sunt toate prezente în Aura. Cu cât devenim mai conştienti de propria Aură, cu atat putem să învaţam mai multe despre noi şi să evoluam aşa, cum nici măcar n-am visat. Aura ta este limita energetică din jurul tău care definește spațiul tău personal. Observă cât de bine te simți atunci cand te afli in preajma unui copac sau pe malul unei ape. Locurile naturale sunt pline de energii vindecătoare care te pot echilibra la nivel energetic, auric. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care ne simțim atat de bine atunci când ne aflăm în natură!

Cu puțin exercițiu ai putea să-ți vezi propria aura, dar și pe a celorlalți și chiar a obiectelor din jur.

Trucul pentru începători este să folosești un fundal alb în spatele persoanei căreia vrei să îi vezi aura. Poți încerca inițial cu mâna ta, o ții ridicată în fața ta uitându-te fix. Nu uita de peretele alb din spate. Încearcă să clipești cât mai rar, pentru că o vei lua de la capăt de fiecare data (clipitul creează un fel de start over). Dacă vei privi suficient de atent spre centrul mâinii o să începi să vezi în jurul degetelor un contur subtil la câțiva centimetri distanță. Mie mi se pare asemănător cu privitul către linia orizontului atunci când este foarte cald și cumva imaginea se clatină și pare să vibreze.

Aura

Se mai vehiculează ideea că interpretarea culorilor aurei unei persoane trebuie efectuată prin prisma faptului că aceasta este vazută prin propria aura. S-ar putea ,dacă aura proprie este predominant galbenă iar a celui observat albastră de exemplu,culoarea rezultată vizibilă să fie verde iar de aici ar rezulta interpretări greșite. Adevarul este că subconștientul propriu prelucrează datele și face abstracție de alte influiențe exterioare și preia informația corectă.                                                                                                         

Aura își schimbă frecvent culorile cele mai apropiate de corpul fizic chiar și în cursul unei singure zile. Ea se schimbă de-a lungul anilor dar poate păstra o aceeași predominantă o viață întreagă. In afara aurei, corpul energetic mai conţine unii centri activi de energie cunoscuţi sub numele de chakre     

Chakrele sunt centrii de energie plasaţi în anumite puncte din jurul corpului energetic în care circulă constant energia spirituală a aurei tale, Chi sau forţa vieţii. "Chakra" este un cuvânt sanscrit şi înseamnă "roată".

Care sunt culorile aurelor şi ce reprezintă fiecare:

Roşu aprins = agresivitate, supărare, tendinţe spre suicid, probleme sentimentale, blocaje energetice
Roşu pal = epuizare excesivă, depresie
Galben închis = tiranie, tendinţe de posesivitate şi gelozie, dezechilibru
Galben deschis = persoana evoluată spiritual cu sănătate foarte bună, corp echilibrat energetic
Albastru deschis = creativitate, logică, comunicare bună, intuiţie
Albastru închis = înţelept, karmă deosebită, intelect deosebit
Verde deschis = caracter deschis, evlavios, bunăvoinţă, milă
Verde închis = persoană cu capacităţi mari de a vindeca pe ceilalţi
Mov deschis = nervos, fantezie, iritabil uşor, schimbător, evoluţie spectaculoasă, boli de stomac
Indigo = spiritualitate şi putere
Alb = caracter drept, puternic, nu acceptă compromisul, curăţenie spirituală deosebită
Gri = tristeţe, depresie psihică, tendinţe de suicid, nefericire, boală

Pe măsură ce-ţi dezvolţi viziunea aurică, vei deveni conştient de nuanţele subtile din culori. Studierea cromoterapiei şi culorilor te va ajuta nu numai să le observi mai bine, dar să si îmbunătăţeşti calitatea interpretării acestora.

Indiferent de natura fenomenologică,aura reprezintă o manifestare a realității.vrei să crezi în natura ei științifică și că totul este doar o halucinație vizuală?Dorești să o conștientizezi drept un criteriu de diagnostic medical?

Orice ai alege este vorba doar de modul în care percepi realitatea și cât de dispus(ă) ești de a privi lucrurile dincolo de aparență.


De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: