Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Descifrează-ți visele - Construiește-ți cu succes cariera și viața sentimentală cu ajutorul numerelor

Cu siguranță,ți s-a întămplat și ție să visezi diferite numere,poate chiar rânduri întregi de numere. Numerele au puterea de a hotărî dacă visul, benefic sau malefic, se va împlini. Adesea numărul indică o dată, vestește un eveniment așteptat sau nu, un început sau un sfârșit.

Uneori, cifrele sau numerele nu apar direct ca simboluri onirice, ci sub forma unui şir de obiecte, persoane, fiinţe, sau a unor acţiuni repetate. Alteori, într-o intepretare numerologică, putem descifra semnificaţia unui număr reducându-l la o singură cifră. De exemplu, numărul 1992 poate reprezenta un an, însă poate să fie redus numerologic şi la o cifră în acest fel: 1+9+9+2=21, 2+1=3. În acest caz, cifra 3 este relevantă.

numere

0-Zero

Zero reflectă nimicul, inexistenţa. Poţi fi marcat de un gol, un vid în viaţa ta. Pe de altă parte, 0 are acelaşi înţeles ca şi cercul, şi reprezintă astfel eternitatea, completitudinea, infinitul, libertatea şi sacralitatea deplină. Într-o altă interpretare, poţi fi avertizat că te mişti într-un cerc şi nu ai cum să ajungi nicăieri. Poate că demersurile tale principale nu sunt productive şi este necesar să le revezi şi să le ajustezi!

1 – Unu

Unu marchează de fiecare data apropierea unui lucru,fără să știi dacă acesta este bun sau rău pentru tine.De aceea ,dacă visezi acest număr,este bine să fii cu ochii în patru.Fii atent la posibilitățile care ți de oferă,și profită de acestea dacă simți că îți sunt favorabile. Poate însemna în vise că eşti un învingător, eşti cel mai bun, dar poate denota şi singurătate ori o spiritualitate înaltă.

2 – Doi

Dacă îți apare în vis acest număr sub o formă sau alta ,ar trebui să te uiți în jurul tău în cercul celor apropiați ție,deoarece este foarte probabil,ca unul dintre ei să aibă nevoie de susținerea ta într-o privință sau alta.  2 îţi poate indică necesitatea de a lua o decizie mult amânată până acum, însă şi pe aceea de a-ţi echilibra timpul, familia, bugetul, resursele interioare şi/sau exterioare.

3 –Trei

Numărul trei în vis reprezintă pozitivitatea,dealtfel el reprezentând veselia. Când îţi apare în vis, implică un demers creativ, sugerează că, după dificultățile din trecut, vei avea motive să zâmbești. Cu toate acestea, nu este sigur că va atrage atenția asupra unei schimbări exterioare.

Este posibil să treci printr-o transformare spirituală care îți  va permite să vedeți mai multe zile pozitive și vesele în viitor.

4 – Patru

Numărul patru ne îndeamnă la conștiinciozitate. El este asociat cu chestiuni materiale şi cu temeinicia lucrului bine făcut. Când visezi această cifră, ea este de bun agur, îţi aduce noroc în cumpărarea sau vânzarea unei case, dar poate semnala şi dezideratul de a-ţi pune în ordine locuinţa/familia.

5 – Cinci

Numărul cinci se află în strânsă legătură cu optimismul și norocul. Acest număr poate anticipa o călătorie, o schimbare pe calea vieţii tale. De asemeni, este văzut drept o legătură între cer şi pământ. Număr pozitiv, caracterizat prin inspirație, creativitate, viață echilibrată. Reprezintă unirea armonioasă dintre cer și pământ, perfecțiunea și ordinea divină întruchipate de natura umană.

6 - Şase 

Numărul șase este numărul afecțiunii și a iubirii.  Ezitare, dualitate între suflet și spirit, între dorință și rațiune, nehotărâre în dragosteCând visezi cifra șase,ți se atrage atenția că trebuie că trebuie să-ți petreci mai multă vreme apreciindu-ți frumusețea din viață sau cea izvorâtă din conexiunea cu oamenii iubiți.

7 – Şapte

Numărul șapte, înseamnă victorie, un lucru dus până la capăt, o izbândă, o biruință.Apariția în vis a acestei cifre semnifică faptul că viața ta va lua o întorsură norocoasă care vă permite să vedeți clar care sunt acele lucruri care merită atenția ta și cele care nu merită să îți pierzi timpul și energia.

8 – Opt

În vis acest număr semnifică bunăstare materială. Dacă ai visat această cifra, poţi să te încrezi în instinctele tale, în intuiţia ta. Curând veți fi într-o situație atât de norocoasă ,care atrage după sine posibilitatea unui avans financiar.Bineînțeles,toate acestea nu îți vor cădea din cer,va trebui să muncești,dar rezultatul va fii pe măsură.

9 – Nouă

Numărul nouă are valoare rituală, îndeamnă la prudență. Indică sfârşirea unei faze a vieţii şi intrarea într-una nouă, o nouă aventură existenţială şi regăsirea valorilor, punctelor forte ale personalităţii tale veritabile.Nu este nevoie să faci  nici un sacrificiu,este suficientă o hotărâre înțeleaptă. Această cifră exprimă totalitate, renaştere, reînnoire şi longevitate.

10 – Zece

Numărul zece este număr pozitiv, fiind legat de destin, de viață,.În vis acest număr   îndeamnă la înțelepciune și la regândirea tuturor bazelor existenței. Se referă, de asemeni, la cele 10 porunci. 

De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: