Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Legea Atracţiei Universale sau Legea Rezonanţei

Fizica cuantică ne arată că la baza a tot ceea ce există se află un câmp cuantic care uneşte totul în univers.

Aşa cum cuvintele se transformă în fapte, aşa şi gândurile au o influenţa asemănătoare asupra mediului inconjurator. Tot ceea ce gândim este transmis unui câmp de energie care interacţioneaza cu tot ceea ce există în jurul nostru. Iar totul interacţioneaza cu noi. Dorinţele, emoţiile, sentimentele, convingerile noastre pot modifica structura ADN-ului. Când suntem furioşi sau avem o stare dizarmonioasă ne simţim deconectaţi de la fluxul vieții. Chiar noi înşine ne izolăm prin propriile noastre gânduri şi sentimente. Noi suntem creatorii propriei noastre realităţi, al propriului destin. Astfel, clipă de clipă, gândurile noastre, ne influenţeaza existenţa.


Dorinţa sinceră de a reuşi este o metodă foarte bună de a ne reprograma propriile coduri genetice pe care le transmitem câmpului şi prin intermediul căruia receptăm apoi informaţiile. Pentru ghidarea conştientă a energiei, care se transmite prin vibraţii, trebuiesc urmate patru reguli. În primul rând trebuie să ne fie foarte clar ce ne dorim. În al doilea rând trebuie să ne concentrăm asupra lucrului pe care îl dorim. În al treilea rând trebuie să ne comportăm în aşa fel ca atunci când lucrul dorit este deja materializat. În al patrulea rând trebuie să fim deschişi pentru a primi ceea ce ne-am dorit.

Tot ce este în armonie cu universul este posibil.

De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: