Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Secretul Piramidelor din ansamblul arhitectonic de la Gizeh

Piramida faraonului Keops din ansamblul de la Gizeh (Egipt) este singura care a mai rămas dintre cele şapte minuni legendare ale lumii antice. Monumentala construcţie uimeşte de secole civilizaţiile urmaşe şi provoacă încă întrebări fără răspuns. Cine a construit marea piramidă şi cu ce scop?

Ansamblul arhitectonic cuprinde 3 piramide, statuia Sfinxului şi multe alte piramide secundare. Una dintre enigme ţine de dimensiunile gigantice ale marii piramide (latura bazei 239 metri şi înălţimea de 146,6 metri), ea fiind formată din 2,5 milioane de blocuri de piatră calcaroasă. Unele blocuri cântăresc pînă la 15 tone. Se naşte firesc întrebarea cum a fost posibilă realizarea unei asemenea construcţii în antichitate?

Deşi era tipic pentru egipteni să documenteze totul în detaliu, în mod straniu nu există nici o schiţă sau plan ce a servit la realizarea marii piramide. Istoricul antic Herodot a fost primul care a adunat date în acest sens şi după relatările sale construcţia ei ar fi fost opera a 20000 de lucrători şi a durat 20 de ani. Această relatare istorică pare însă nevorosimilă multor experți contemporani, ei consderând acest lucru imposibil chiar folosind tehnologia actuală. Având în vedere că egiptenii nu dispuneau de această tehnologie întăreşte şi mai mult enigma: cum a fost posibil?

Egiptologii, cercetătorii şi arheologii au speculat deja multe teorii despre construcţia marii piramide. Într-un film documentar realizat de specialiştii francezi Jacque Grimault şi Patrice Pooyard care poartă titlul „Aflarea secretelor marii piramide” sunt relatate ştiinţific diferite astfel de teorii care susţin că egiptenii beneficiau de o tehnică de construcţie similară celei actuale sau chiar mai modernă.

Concluziile cele mai interesante urmărite de realizatorii documentarului (ce însumează şase ani de muncă de cercetare), ţin însă de destinaţia acestui complex arhitectonic de la Gizeh. După opinia lor nu are funcţia unui monument funerar şi nici nu fusese construit pentru practici religioase, ci poate fi interpretat ca un mesaj lăsat de o civilizaţie superdezvoltată pentru posteritate, civilizaţie care probabil a existat înainte de cea antică. Mesajul ar atrage atenţia asupra uneii catastrofe ce se abate perioadic asupra Terrei, realizatorii făcând legătura cu teme aduse în discuţie din ce în ce mai des în ultima vreme cum ar fi „încălzirea globală” sau „schimbarea sensului câmpului magnetic” al planetei.

Cei care doresc por urmări filmul documentar cu pricina pe Youtube la link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=R0rIudpQuEU


De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: