Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Semne care dovedesc că ești pe drumul cel bun

Cei care nu trec prin situații dificile, nu cresc. Deci, daca lupți acum, privește-o pe ca un semn minunat - sărbătorește lupta ta.

Iată câteva semne ,care deși la prima impresie par rele,care îți vor arăta că ești pe drumul cel bun:

Ai tendința să te izolezi

Schimbarea la nivel personal profund se face de unul singur, nu în grup. E ceva prin care trebuie să treci pe cont propriu. E firesc să te distanțezi de ceilalți, ca și cum nimeni n-ar înțelege prin ce treci. Și chiar așa e.

Te confrunți cu probleme noi

Nici o problemă nu dispare până cand nu ne-a învățat ce trebuie să știm. Deci dacă te confrunți cu aceeași problemă mereu există o lecție pe care nu ai învățat-o încă. Dacă te confrunți însă cu probleme noi înseamnă ca ai facut încă un pas pe scara evoluției tale.

Îți verși nervii pe cei apropiați

Dacă schimbările prin care treci sunt pozitive, de ce ajungi să te răstești la oamenii pe care îi iubești? Creierul tău e în continuă activitate de creație, îl pui să-ți dea variante, prognoze, soluții originale. Orice abatere de la scopul propus ți se pare timp pierdut și energie irosită aiurea. Oamenii dragi sunt adesea motivul pentru care nu ai făcut încă schimbarea. Sunt cei care te descurajează, din teama inconștientă că te pierd ori urmează exact tiparele de comportament pe care încerci să le rupi. Astfel apar resentimente subtile, care pot ieși la suprafață în acest timp.

pe drumul cel bun

Te simti plictisit sau nelinistit in situații care înainte îți făceau plăcere

Poate că te afli într-o relație, un loc de muncă sau mediu care nu te mai fac să te simți confortabil. Învață să nu te agăți de lucruri care nu mai funcționează și să renuți la ele. Fii curajos. Aceasta este singura modalitate de a face loc posibilităților care  te vor conduce spre împlinirea destinului tău.

Îți faci griji pentru viitor și ți-e dor de trecut

Viitorul ți se pare riscant? E absolut firesc să îți faci griji. La urma urmei, ai schimbat ceva rău, dar cunoscut, cu altceva – bun, dar absolut necunoscut. N-ai mai făcut asta până acum. N-ai nici cea mai vagă idee unde o să te ducă drumul acesta nou. De unde ești acum, viitorul pare incert și nesigur – e perfect normal să te temi de el.

Nu îți mai pasă  ce cred oamenii despre tine

Obisnuiai să cauți aprobarea celorlalti. Însă începe să nu te mai intereseze. Te simți confortabil cu alegerile tale și nu îți mai este frică să fii tu. Aceasta este o fază frumoasă a evoluției personale în care începi să te relaxezi și să te simți sigur pe tine.

Schimbi ce poți și lași baltă ce nu poți schimba. 

Ai constatat că dacă nu poți schimba ceva, mai bine o lași baltă. Însă acționezi în direcția schimbării posibile.

Te bucuri pentru alții.

Sincer, nu doar în față lor. Simți că cei care au ajuns sus unde sunt astăzi își merită locul. Îi apreciezi pe cei ce reușesc cu moralitate și integritate, nu le cauți scuze.

Te simti nesigur/ă pe ceea ce ești cu adevărat.

Credințele tale despre ceea ce ai fi vrut să fii dispar.

Nu mai știi cine ești și ceea ce vei deveni. Ești in plin proces de schimbare și evoluție. Te redefinești, deci este normal să nu ai încă o imagine clară asupra persoanei tale.

Realizezi ca esti singur responsabil de viața și de fericirea ta. 

Iti vei da seama că fericirea ta nu depinde de nimeni și de nimic în afară de tine.  Poate ca este o autonomie apăsătoare la început, dar este un apogeu al evoluției tale ca persoană.

Iată câteva semne că te afli pe drumul cel bun.Nu amâna decizia de a-ți schimba viața,chiar dacă nu reușești din prima.

Chiar și cel mai mic pas te va aduce mai aproape de visurile tale.

 

De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: