Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Spiritualitate

Terapia cu bol cântător

Bolurile cântătoare sunt folosite de mii de ani în India, Nepal , Tibet şi China. Aceste vase sunt utilizate nu numai la ceremoniile religioase ci şi ca un mijloc de vindecare, de purificare.

Conform tradiţiei, călugării care trăiesc în regiunea Himalaya fac aceste vase speciale manual din şapte aliaje metalice diferite ( aur, argint, cupru, fier, staniu,plumb, mercur). La fiecare lovitură de ciocan recită o mantră ( rugăciune). Se spune că atunci când vibrează, bolurile reproduc sunetul sacru "OM". Cu ajutorul bolurilor cântătoare, călugării intră în stare meditativă şi le folosesc pentru ritualuri religioase.

Pentru a-l folosi, bolul trebuie ţinut în palmă sau pe o bucată de pânză moale, apoi lovit uşor de trei ori ca să înceapă să vibreze. Când sunetul care iese este constant, acesta trebuie amplificat rotind uşor ciocanelul de lemn pe marginea superioară a bolului. Vasele acestea se găsesc în mai multe dimensiuni şi din această cauză sunetul şi vibraţia fiecăruia sunt foarte diferite.

Principiul de funcţionare este foarte simplu de înţeles dacă ne imaginăm că fiecare celulă a corpului nostru are o vibraţie. Fiecare celula comunică cu toate celelalte miliarde de celule şi creează un sistem. În organismul nostru se schimbă aproximativ 7-10 milioane de celule în fiecare secundă . Astfel în fiecare secundă, organismul nostru are posibilitea de a se reînnoi. Organismul rămâne sănătos dacă vibraţia, comunicarea între organe şi celule, operează în mod normal. Astfel boala – este foarte simplu de închipuit- nu reprezintă altceva decât “probleme” persistente atunci când corpul nostru nu mai este capabil de a restabili armonia între celule.

Terapia prin sunet se poate imagina ca un masaj, prin care vibraţia generată de sunet masajează corpul, iar organele şi celulele elimină astfel diferenţele şi blocajele din organism. Cu ajutorul vasului cântător, procesul de vindecare a organismului începe să funcţioneze. Se poate folosi cu succes la tratarea bolilor începând de la depresie şi până la cancer.


De la filozofiile occidentale la învățăturile orientale, de la legile universului până la ritualurile vrăjitorești, de la cristalele vindecătoare până la meditație, spiritualitatea cuprinde mai multe tendințe. Dar toate aceste tendințe și mijloace au un singur scop: aceea de a găsi calea spre claritate, prosperitate și fericire. Cu alte cuvinte, pacea sufletească și echilibrul interior.

Pentru ca sufletul să-și găsească echilibrul, în viață omul are nevoie de dragoste și fericire. Cu ajutorul îndrumării spirituale vei putea resimți felul în care lumea de dincolo îți poate aduce iubire și fericire, sau obține pacea interioară prin intermediul energiilor cerești. Consultă un consilier spiritual și dobândește acea stare de pace sufletească!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: