Astro-bioritm | ASTROTV.RO
Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Teste de autocunoaștere și predicții

Astro-bioritm

Sunteţi în formă bună astăzi?Calculatorul nostru vă poate spune. Introduceţi data naşterii şi descoperiţi la ce vă puteţi aştepta astăzi din punct de vedere emoţional, intelectual, fizic şi mai ales, dacă ar trebui să aveţi încredere în intuiţie sau nu. Graficele urmează un ciclu, după o perioadă se repetă. Mişcaţi mouse-ul pe grafic ca să aflaţi despre viitor!

Despre ritmicitate:

Fizic: 23 de zile. Acesta este ritmul corpului. Acesta influenţează rezistenţa dumneavoastră, starea fizică, sănătatea, armonia nervilor şi a muşchilor.

Emoţional: ritmul sufletului este de 28 de zile. Acesta afectează prieteniile, dragostea, relaţia şi stabileşte dispoziţia în care vă aflaţi.

Intelectual: ciclul acesta durează 33 de zile şi descrie performanţa intelectuală şi starea dumneavoastră de spirit.

Intuiţia: acesta este cel mai lung dintre cicluri şi are 38 de zile. Arată cât de bine reacţionaţi la vocea dumneavoastră internă.

 


Teste de autocunoaștere și predicții cu cărți, numerologie, astrologie și multe alte instrumente. Cu ajutorul acestor teste îți poți dezvolta cu ușurință abilitățile spirituale și ezoterice. Nu uita, fiecare om se naște cu o doză de talent în clarviziune, cu putere interioară și abilități care pot fi dezvoltate în timp. Fiecare test și predicție făcută în acest mod te vor ajuta să-ți găsești propria cale, să-ți descoperi puterea interioară.

Dacă vrei să obții o mai bună perspectivă asupra vieții și destinului tău, cere ajutorul clarvăzătorilor și astrologilor noștri care te vor ajuta să înveți cum să te folosești corect de intuiți!


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Deeamaanth
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Carla
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Florina
Interior:
 
Iladia
Interior: