Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Şcoala de Tarot

Şcoala de tarot – Împăratul - 4.

Împăratul este cartea de tarot cu numărul patru din Arcana Majoră şi simbolizează autoritatea, influenţa paternă, spiritul de conducător, aptitudinile organizatorice, cu alte cuvinte, stabilitatea şi ordinea.

Capetele de berbec, vizibile pe tronul pe care stă aşezat Împăratul, reprezintă trăsăturile aprinse, determinarea şi caracterul de conducător. Berbecul este, de asemenea, simbolul semnului zodiacal cu acelaşi nume, semn astral care guvernează peste Împărat. De altfel, Berbecul, ca prima zodie a horoscopului, indică autoritate, trăsături de conducător şi este arhetipul figurii paterne.

Coroana sa formată din 12 triunghiuri îl prezintă în ipostaza de conducător al lumii. Împăratul este mereu deschis către idei sau lucruri noi. Deşi poartă armură de războinic, acesta nu ţine nicio armă, ceea ce denotă faptul că este predispus spre o rezolvare paşnică a conflictelor.

În mâna dreaptă ţine crucea egipteană Ankh, simbol al vieţii. Tronul din piatră reprezintă lumea materială şi că absolut toate lucrurile de pe Pâmânt sunt guvernate şi protejate de lege şi înţelepciune. Părul său şi barba sa albe sunt semne că are vârsta înţelepţilor şi simbolizează experienţă şi înţelepciune. De-a lungul vieţii sale, Împăratul învaţă şi acumulează extrem de multă experienţă, ceea ce-l face demn de încrederea noastră. Îi putem adresa întrebări, este cel la care putem apela pentru sfaturi.

În mâna stângă, acesta ţine un glob de aur ceea ce reflectă capacitatea acestuia de a-şi înfăptui planurile sau de a le superviza. Totodată, este şi un observator obiectiv care nu se lasă condus de emoţii şi sentimente. Armura sa arată că este izolat de influenţele exterioare. El trăieşte într-un mediu strict şi rigid, întrucât este conştient că mintea sa va gândi limpede doar dacă sentimentele şi emoţiile sunt lăsate deoparte. Şi totuşi, apa şi solul fertil de la poalele munţilor, prezente în spatele său, sugerează că a lua decizii doar pe baza unor criterii obiective fără pic de empatie poate duce la probleme. Altfel spus, un bun conducător trebuie să aibă atât o minte deşteaptă cât şi o inimă mare. Şi tocmai de aceea, de regulă, Împăratul este pus în legătură cu capacitatea noastră de a raţiona.

Împăratul impune respect, prin prisma autorităţii sale şi este, totodată, şi simbolul lumii materiale. Acesta simbolizează capacitatea noastră de a trece peste aspectele materiale ale vieţii şi de a reface ordinea. El direcţionează energiile noastre spre atingerea ţelurilor. Acum este timpul pentru a prelua rolul activ în viaţă. Cartea de tarot, Împăratul, este o atenţionare în sensul că deciziile trebuie să fie luate cu mare grijă. Poate fi un semn că succesul şi bunurile lumeşti capătă pentru noi o importanţă crescândă şi că ne oferă posibilitatea de a iniţia o nouă afacere sau de a întemeia o familie. Ne aşteaptă muncă multă şi efort susţinut. Împăratul poate face referire uneori la o persoană oficială sau influentă, la un dascăl sau un şef mai sever.

Şcoala de tarot – Introducere în Tarot

Şcoala de tarot – Nebunul

Şcoala de tarot – Magicianul

Şcoala de tarot - Marea Preoteasă

Şcoala de tarot – Împărăteasa


Misticii practică de secole învățăturile școlii de Tarot, pentru a comunica cu lumea spiritului, pentru a obține o mai profundă înțelegere a trecutului și prezentului cu scopul vădit de a vedea viitorul. Ghicitul în cărțile de Tarot urmărește să creeze o legătură cu energiile universului și să ofere, astfel, răspunsuri utile înaintea luării unor decizii, sau în probleme de dragoste ori în chestiuni financiare. Practic, se vrea un ghid, un îndrumar pentru bunăstarea ta viitoare.

Consilierii noștri în ghicitul în cărți folosesc mai toate tipurile de cărți: cărțile Tarot, cărțile Lenormand, cartea țigănească sau cărțile cu îngeri. Ghicitul în Tarot este unul dintre cele mai răspândite instrumente folosite de clarvăzători și oferă cel mai avansat nivel de înțelegere.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: