Sună acum! 0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
 
 
Aveți nevoie de ajutor? ASTROTV.RO Informații: 0213173566
Şcoala de Tarot

Şcoala de tarot – Introducere în Tarot

În cele ce urmează dar şi în viitoarele articole, ne propunem să facem o introducere în lumea cărţilor de tarot şi vom explora secretele acestor cărţi. Foarte mulţi oameni folosesc frecvent cărţile de tarot, unii chiar în fiecare zi. Cert este că există foarte multă lume dornică să cunoască viitorul.

Motivele pentru care recurgem la ajutorul cărţilor de tarot sunt diverse: fie din motive profesionale, fie la nivel de hobby sau doar din pură curiozitate. Însă atunci când ajungem la o răscruce de drumuri în viaţă ori când trebuie să luăm decizii importante, cu certitudine, mulţi dintre noi vor apela la tarot. Un mare număr de cărţi şi publicaţii se ocupă de cărţile de tarot şi pot fi procurate de pe piaţă, însă oferta este atât de mare încât un începător s-ar putea afla în imposibilitatea de a şti de unde să înceapă. Pentru cei interesaţi de tarot, vom prezenta metode şi experienţe relevante, totul într-o prezentare cât se poate de simplă şi pe înţelesul tuturor

Înainte de toate, trebuie clarificat că tarotul nu este o dogmă. Nu face previziuni exacte despre viitor, nu oferă instrucţiunile necesare pentru a face următorul pas în viaţă şi nici nu acţionează în locul nostru. Cu toţii avem libertatea de a alege şi depinde doar de noi înşine dacă vom urma sau nu sfaturile. Cărţile de tarot sunt doar o cale de a afla drumul cel bun, ne arată dacă ne aflăm pe trendul propice atingerii scopurilor noastre şi este cea mai bună modalitate de autocontrol. Ne arată oportunităţile dar şi problemele care au fost ignorate sau ascunse în mod atenţionat. Atunci când cereţi o rezolvare, un sfat anume pentru o problemă sau situaţie dată, cărţile de tarot sunt reflecţia şi percepţia momentului. Cărţile ne arată direcţia, calea de urmat. Oferă un răspuns la întrebări şi identifică potenţiale direcţii spre care trebuie să ne îndreptăm. Posibilităţile şi opţiunile ce ne sunt la îndemână sunt limitate, deoarece viitorul este prestabilit. Însă, tarotul ajută la înţelegerea prezentului şi a viitorului deopotrivă.

Trataţi cărţile de tarot cu seriozitate, încercaţi să le înţelegeţi în profunzime. Pătrundeţi dincolo de semnificaţiile de bază şi încercaţi să vă însuşiţi temeinic înţelesurile şi semnificaţiile cărţilor. Acceptaţi sfatul cărţilor şi lăsaţi-vă conectat la simbolistica lor.

Şi încă ceva, nu uitaţi să le trataţi cu respect. Este bine cunoscut faptul că tarotul nu îngăduie să fie luat în derâdere. Dacă aceste cărţi sunt folosite cu uşurinţă, pentru a afla răspunsul la întrebări banale, atunci mare atenţie, căci tradiţia spune că s-ar putea să primiţi răspunsuri pe care nu aţi vrea să le auziţi. Pe de altă parte, dacă trataţi problema cu respect, puteţi sta liniştit şi puteţi întreba orice, numai să ştiţi să folosiţi răspunsul.

Şcoala de tarot – Nebunul

Şcoala de tarot – Magicianul

Şcoala de tarot - Marea Preoteasă

Şcoala de tarot – Împărăteasa

Şcoala de tarot – Împăratul


Misticii practică de secole învățăturile școlii de Tarot, pentru a comunica cu lumea spiritului, pentru a obține o mai profundă înțelegere a trecutului și prezentului cu scopul vădit de a vedea viitorul. Ghicitul în cărțile de Tarot urmărește să creeze o legătură cu energiile universului și să ofere, astfel, răspunsuri utile înaintea luării unor decizii, sau în probleme de dragoste ori în chestiuni financiare. Practic, se vrea un ghid, un îndrumar pentru bunăstarea ta viitoare.

Consilierii noștri în ghicitul în cărți folosesc mai toate tipurile de cărți: cărțile Tarot, cărțile Lenormand, cartea țigănească sau cărțile cu îngeri. Ghicitul în Tarot este unul dintre cele mai răspândite instrumente folosite de clarvăzători și oferă cel mai avansat nivel de înțelegere.


Ce este AstroTV?

Astrotv.ro este mai mare comunitate de astrologi și clarvăzători de pe internet care furnizează consiliere telefonică. În cei peste 10 ani de existență, ASTROTV.RO a făcut deja peste 4 milioane de predicții, ritualuri, dezlegare de farmece și numeroase alte consultări telefonice. A ajutat pe mulți să-și găsească calea în viață, le-a oferit răspunsuri precise care le-au îmbunătățit viața. Ceea ce oferim este mai mult decât ghicit sau vrăjitorie. Clarvăzătorii și astrologii noștri cu ani de experiență te pot ajuta să găsești calea spre fericire și echilibru. Toate astea pot fi dobândite cu ușurință. Sunând experții noștri ai și făcut primul pas!

Consilierii noștri spirituali îți stau la dispoziție zi de zi, 24 de ore din 24. Apelează la unul dintre ei încă azi! Toate convorbirile telefonice sunt confidențiale, și nu vor ajunge la urechi neautorizate. Totul rămâne între tine și consilierul tău. Îți garantăm confidențialitate și siguranță maximă, pentru ca tu să poți beneficia de sfaturile primite. Satisfacție 100%!

 
Cea mai mare comunitate de clarvăzători din România, disponibilă 24 de ore din 24 prin telefon.
0903 760 883
1,92 EUR/min (cu TVA inclus)
Dona
Interior:
 
Deeamaanth
Interior:
 
Eliza
Interior:
 
Raisa Rai
Interior:
 
Sonia
Interior:
 
Carla
Interior: